Mitt stora hjärta!

Hejsan vacker. Herre gud vilken vecka detta blev. Först i måndags blev det jobb till 03:00 och sen på tisdagen var jag på sjukhuset till 02:00 med mitt stora hjärta. Emelie åkte av hästen och det slutade med ambulans in till sjukhuset och där väntade  läkare och akuten personal som undrsökte henne noga från topp till tå. Sen blev det röntgen och trama CT och röntgen av armbåge. Röntgen svaret visade bäckenfraktur och jag blev riktigt rädd. Men som tur var, var det inte så illa som jag befarade. Nu är hon hemma med smärtis och kryckor. Hon har ont men är i gott mod. Så skönt.

(null)

Idag är det dax för kvällsjobb igen. Få se när jag får gå hem ikväll. I morgon har vi studiefredag på jobbet och efter jobbet blir det Aw med några kollegor. Det var längesen jag var på Aw, så det ska bli riktigt trevligt. Sen på lördag är det Globen som gäller och SM final i innebandy. IBF Falun mot Storvreta, kommer bli super spännande. 

All kärlek.

Kram <3

Body Pump!

Hejsan vacker. Blev kvar på jobbet till 03:00 inatt, så stannade hemma idag. Sov ut och nu har jag precis ätit frukost. Ska hänga en tvätt och sen ut i trädgården och ta bort alla döda växter från förra sommaren. Nu är det inte mycket snö kvar på gräsmattan,  så skönt. 

(null)

Idag är det tisdag och då är det Body Pump med Nina som gäller. Gillar verkligen detta pass. Man får träna hela kroppen på en timme. En träningsvecka för mej ser oftast ut så här.... Tisdag, Body Pump, torsdag, Body Combat, söndag, Spinning och är jag ledig fredag brukar jag köra ett Body Pump pass vid lunch. Älskar verkligen att träna, känner mej så pigg och glad efter jag tränat och det bästa är ju att Marlene har flyttat hem igen och är tillbaka och tränar med mej.

All kärlek.

Kram <3

Härligt väder!

(null)

God måndag vacker. Vilket härligt väder det varit de senaste dagarna. Idag börjar jag jobba 16:00, så jag tog en liten sovmorgon innan jag startade dagen med att handla och sen hem och städa uterummet. Så nu ligger jag här i uterummet och njuter av att det luktar såpa och är rent och fint. Köpte tre nya kuddar till soffan också. Man kan aldrig få för många kuddar. Hihi!! 
(null)

(null)


Förra veckan fyllde jag år och just den dagen var jag ledig så jag tänkte att jag kanske skulle boka in ett ljusparty och det gjorde jag. Så i tisdags var det 23 personer här och vi köpte massa härlig doftljus. Jag blev uppvaktad med fina blommor och massa bubbel. Haha! Mina kollegor och familj vet vad jag gillar. 

Igår var det kallas för fasters prinsessa och lill prinsen. Stella fyllde 6år den 1/4 och Willgott fyller 4år den 30/4. Tyvärr tog jag inga kort. 

All kärlek.

Kram <3