Mysig hemmakväll!

Hejsan min vän! Hoppas helgen börjat bra. Just nu är jag med Emelie i stallet. Hon har precis ridit Timmy på banan. Det är så kul att se henne rida, stolt mamma.
I kväll blir det en mysig hemmakväll med Emelie. Vi ska äta nått gott och bara mysa. Det blir nog nått glas rött till mej, är riktigt sugen på det. Vi ska bara komma på vad vi skall äta. 

All kärlek. 

Kram❤️

Fredag!

God fredag vacker. Ja, idag är det veckans bästa dag. Älskar verkligen fredagar. Den här veckan har gått lika fort som alla andra, kan inte förstå att veckorna kan gå så fort. Snart är det jul och sen swich så är det vår. Det känns så iallafall. 

Jag har haft en bra vecka med jobb, träning och mys med Emelie. I onsdags tog jag och Em bussen ner på stan och käkade på Bishops. Det var mysigt, det var länge sen vi gjorde nått sånt nu. Igår var det kvälls jobb som gällde och så även idag. Men idag börjar jag fyra och har beredskap i natt. Få se hur kul det blir, för jag vet nämligen inte om jag har någon bil. Min bil är på verkstan och jag vet inte om jag får tillbaka den idag. Hoppas verkligen det. Annars får jag cykla in till jobbet i natt, om jag blir in ringd eller så måste jag sova på jobbet. 

Ha en mysig fredag. All kärlek.

Kram❤️


God lördag!

God lördag vacker. Hoppas du har en bra helg. Igår jobbade jag till tre sen var det hem och börja städa. Tänkte bara dammsuga, men det blev storstäd av nedervåningen. Tog min fredagsöl medans jag städade så det var faktiskt riktigt kul att städa. När jag städat klart blev det fredagsmys med tacos, snacks och fotboll. Hade nog hellre sett en film, men nu blev det fotboll. Sverige vann ju iallafall så det var ju bra.

Idag började jag dagen med att cykla till gymmet och när jag var klar där, cyklade jag hem och tog en snabb promenad runt Källviken. Så himla skönt att gå i solen. Sen blev det en tur ner på stan med Isak och fixa nya springskor. Nu är det lördagsmys i soffan som gäller.

All kärlek.

Kram❤️