Grit Stength!

God måndag. Jaha, då kickar vi i gång denna veckan då. Jag började denna dag med en god frukost och sen blev det ett Grit Strengthpass på Må Bättre. Det var ett kort men mycket intensivt pass. Var helt slut efter de 30 minuterna som passet var. Men det är skönt att köra järnet i 30 min och sen är man klar. Nu har jag precis käkat lunch och ska snart gå till jobbet. Hoppas din måndag blir lika bra som min.


All kärlek.

Kram <3


Äntligen!

Hejsan vacker. Hoppas du sovit gott. Det har jag gjort. Äntligen fick jag sovmorgon. Nu har jag precis ätit frukost och snart ska jag ta tag i dagen. Mr F's föräldrar är här och hälsar på och vi tänkte snart ta en promenad. Tror vi ska gå till Gruvan och titta lite. 


Igår hade vi middag här hemma med Mr F's föräldrar och min pappa och hans A-M. Vi bjöd på potatisgratäng, lammfilé och kantarellsås. Alla var mätta och belåtna efter middagen. 

Mitt besök hos Astrid på City Frisörerna igår gick super bra. Ny färg och mycket kortare. Är super nöjd. Kul med lite nytt. Nu ska jag bara vänja mej att jag är brunett igen. 

All kärlek.


Kram <3

God onsdag!

God onsdag vacker. Onsdag redan och snart är det fredag igen. Har iallafall fått en ny tid hos Astrid på fredag. Vi har lite planer angående mitt hår. Hoppas det blir bra. Lovar att ni ska få se bilder på hur det blev. 


Igår körde jag ett Body pumppass igen. Har vilat några veckor ifrån det pga min onda axel. Men igår testade jag det igen och tyvärr gjorde det lika ont. Akupunkturen har nog inte hjälp något tyvärr, men ska prata med Carina om vi ska testa en gång till innan jag vänder mej till någon doktor. Det är så tråkigt när man inte kan träna som man vill. Tur det finns mycket olika pass man kan köra på Må Bättre, så jag kan ju träna annat så länge. 

All kärlek.

Kram <3