Brooklyn Bridge!

Hejsan vacker. Nu är det inte många timmar kvar här i New York. Vi kom precis tillbaka till hotellet en snabbis efter en frukost på Starbucks. Vi ska ta en tur till en marknad innan vi ska ta oss till flygplatsen.


Igår gick vi och tittade på ett jätte stort hangarfartyg och så gick vi till Manhattan Bridge och Brooklyn Bridge. Där satt vi oss och njöt av solen. Det var super varmt och skönt i solen. Vi har haft super tur med vädret. Det har typ varit sol hela tiden, förut på förmiddagen på julafton. Då regnade det lite. Men då passade vi på att shoppa lite på Macy's. 

All kärlek.


Kram <3

God Jul!

Hejsan vacker. Idag är det julafton och det känns konstigt att inte vara hemma och fira med barnen. Men det är tur det finns FaceTime så man kan se och prata med dem. 


Vi har det så bra här. Går och tittar på en massa saker och äter gott. I onsdags tog vi bussen till en outlet utanför stan med 220st butiker. Vi shoppade en massa saker där. 


Här är Mr F med några av kassarna. När vi kom tillbaka var det knappt att vi orkade bära hem alla kassar till hotellet. 


Igår var vi och käkade lunch på ett ställe där tjejerna i Sex and the city brukar ses och käka brush på. På vägen dit hittade vi några saker man brukar se på filmer. Sen på kvällen var vi på hockey i Madison Square Garden. Det var New York Rangers mot Minnesota som spelade. Tyvärr förlorade Rangers. 

God jul till er alla.


All kärlek.

Kram <3

Staden som aldrig sover!

God onsdag vacker. Nu är vi framme i staden som aldrig sover. Vi började dagen med att promenera i Central Park. 


Efter att vi ätit en smarrig frukost promenerade vi vidare och till slut hamnade vi 9/11 museum. Det var kul att se alla saker som var sparade. Inne i museet vad det rester från ett av husen. Svårt att förklara, men det är det som syns på sista bilden.


Nu slöar vi på hotellet, men ska snart göra mej klar för middag. Tror vi ska käka på Hard Rock Café i kväll.


All kärlek.

Kram <3