Dala Hoppet!

God tisdag vacker. Besöket hos Astrid igår var super skönt och blev mycket bra. Hon klippte lite på topparna och sen hade hon färg i botten. Så nu är det fräsch och fint igen.

I helgen är det Dala Hoppet på Lugnet och jag och Em ska dit och titta på lördag. Det ska ju bli fint väder på lördag, så har vi tur behöver vi inte frysa i år. Det brukar alltid vara kallt när man sitter där och tittar, men i år kanske vi kan få lite sol på oss också. Kan ju alltid hoppas.


All kärlek.

Kram <3

City Frisörerna!

Hejsan vacker. Jaha då var det måndag igen då. Helgen har bara sprungit förbi. Började lördagen med fotbollsmatch med Isak, sen åkte vi upp på Lugnet och tittade på fasters stora prins som hade uppvisning på sin parkour. Även de stora grabbarna tyckte de va kul. För det var i specialhallen och gjorde volter och hoppade trampoline. Jag och Mr F var också duktiga och var ut på en löptur. 


Igår var vi till Ikea och köpte en ny soffa till uterummet. Ni ska få se bilder när allt är klart. Det kommer bli så bra.

Nu ska jag åka ner till City Frisörerna och Astrid och få mitt hår fixat. Har inte riktigt bestämt mej hur jag skall gör med det, men vi kommer nog fram till något bra.

All kärlek.

Kram <3

Älskade son!

God fredag vacker. Idag är en dag när jag känner att jag är extra glad för mina nära och kära och allt som jag har i mitt liv. 


I onsdags var jag och Isak till Kupolen och fixade kläder till hans vårfest som är på torsdag. Han blev så fin. Min älskade son. 

Förra fredagen hade jag date med Victoria. Vi satt ute och käkade massa gott och drack smarrigt rosévin till. Det var så mysigt. Nu vill jag verkligen att solen och värmen kommer. 


Igår fyllde Felix 13år, så idag har vi haft födelsedagsmiddag med pulled pork och vitchockladpannacotta till efterrätt. Så nu är vi mätta och belåtna och slöar i soffan framför Lets Dance finalen. 


All kärlek.

Kram <3