Silver!

God lördag vacker. Idag blev det en heldag på Lugnet. Isak spelade första matchen 08:50, som de vann. Isaks lag har vunnit tre matcher och en oavgjord under dessa tre dagar som cupen pågått. Det resulterade i att de gick till final. Tyvärr förlorade  de finalen med 3-7. Men det var så värda ett silver. 

I morgon är det nyårsafton och den ska jag, Mr F och Isak fira hemma hos Victoria och Josef. Vi blir 16st blandat vuxna och barn. Det ska bli så trevligt. Hoppas jag orkar hela dagen och kvällen bara. Men det tror jag för känner mej mycket piggare nu än jag gjort de senaste dagarna. 

All kärlek.

Kram <3

God fortsättning!

God fortsättning vacker. Usch det här hänt mycket på dessa veckor ni inte hört något i från mej. Jag har genomgått en operation som var komplicerad och slutade med att det blev komplikationer och det blev en reoperation dagen efter. Så jag har inte mått så bra de senaste två och enhalv vecka. Nu börjar jag så smått bli bättre. Är tyvärr inne på min andra antibiotika kur efter att ha haft kateter i två veckor och det resulterade att jag fått urinvägsinfektion. Nu vill jag bara få må bra igen och bli gamla  vanliga pigga och glada Marie.  

På julafton var vi 18 personer här hemma hos mej. Fattar inte riktigt att jag orkade, men det gjorde jag. Det var mycket god mat och massa paket under granen. Tomten var även här och lämnade några paket till de små barnens förtjusning. 
(null)

(null)

(null)

Så här mycket god mat var det som serverades på julafton.

All kärlek.

Kram <3

Linköping!

God morgon vacker. Vaknar upp denna fredag i Linköping. Åkte med Mr F ner hit igår. Nu har han precis åkt till sitt möte och jag ligger kvar i en skön hotellsäng och myser. Ska snart gå ner och äta en god hotellfrukost innan jag ska kolla in alla  affärer de har här. När Mr F är klar åker vi vidare till Stockholm. Där stannar vi till på söndag. Vi ska handla julklappar, gå på premiären av Solsidan filmen och gå ut och käka massa gott. Alltså en helg helt i min smak. 

Just nu är det så fint hemma i Falun. Det har kommit massa snö de senaste dagarna, så nu hoppas jag verkligen att denna snö ligger kvar. 

All kärlek.

Kram <3