God söndag!

God söndag vacker. Hoppas din helg varit bra, det har iallafall min varit. Igår hände det inte allt för mycket. Tog det lugnt på förmiddagen och på eftermiddagen tog jag tag i och började måla Isaks sänggavel. Det är en gammal dörr som jag skall göra om till sänggavel. Har tagit bort all gammal färg och nu har jag börjat måla den mattsvart. Sen blev det bastu innan vi fixade middagen som bestod av potatisgratäng, oxfilé och hemma gjord bea. Det blev super gott. Tyvärr blev det lite ändrade planer med middagen. Var ju tänkt att Victoria och Josef skulle komma till oss, men så blev det tyvärr inte. Så vi bjöd hit Em och Johannes istället. 

Idag har jag och Fredrik varit till Kupolen och Ikea en sväng. Jag köpte nya skidbyxor och en ny sport bh. Sen på Ikea blev det lite smått och gott. Jag har även hunnit med ett cirkelträningspass innan det var dax för kvällsmat. Nu har jag precis kollat på Farmen och nu ska vi fortsätta se på Gåsmamman. Den serien är så spännande. 

All kärlek.

Kram <3

After Work!


God morgon vacker. Min dag igår bestod av föreläsning av Dr Broman och lite annan smått och gott. När studiedagen var slut, var vi några som gick ner på Bishops Arms och tog en Aw. Vi hade riktigt trevligt.

Idag ska jag och Fredrik få besök av Victoria och Josef. Vi ska basta och laga trerätters middag. Så jag tror vi får en mysig och trevlig eftermiddag och kväll. 

All kärlek.

Kram <3

Me & i party!

God kväll vacker. Hoppas ni har haft en bra torsdag. Min har varit okej. Dagen på jobbet var super seg. Vet inte varför jag tyckte tiden gick så sakta. Nu på kvällen har jag varit hos världens bästa Maria på me & i party. Var lite sugen på en kjol, men köpte den aldrig. Blev en present till fasters lilla prins istället. 

Nu är det mys i soffan som gäller. Tittar på Renees brygga. Tycker det är ett mysigt program. Jag skulle också vilja ha ett sommarhus i skärgården. 

I morgon har vi studiedag på jobbet och när den är slut ska vi gå på Aw. Det ska bli så trevligt. Var längesen nu. 

All kärlek.

Kram<3