200km/h!

God kväll min vän. Det blev ingen Zumba :( Ledaren var sjuk, så jag och Emelie tränade  på gym en timme istället. Tänkte ni skulle få se på en riktigt snygg blid från sommaren 2006.

Jag och Peter Ilar på min möhippa. Det var den bästa timmen i mitt liv :)) Vi var ute och åkte i en timme, jag ville  aldrig att det skulle ta slut. Det blev en blandad tur, allt från fin åkning till 200 km/h. Plus att han åkte en bit på bakhjulet med mej där bak. Det var ju hur häftigt som helst:))

Sov så gott.

Kram <3

Stockholm!

Hej vacker. Sitter på jobbet, ska snart gå hem. Har haft en riktigt trevlig dag i dag. Väntar på att Gabbis ska komma så vi får boka tåg biljetter. Jag och Gabbis ska åka till Stockholm den 21-22 maj. Är det någon som är sugen på att följa med så är det bara att höra av sig. Vi har tänkt att shoppa, äta god mat, gå och dansa på Golden hits, sova på hotell och avsluta med hotellfrukost på söndagen. Låter det inte trevligt. Ta och följ med nu!! Idag ska jag och Emelie på Zumba igen. Ska bli lika roligt som alltid. Skaka rumpa och tuttar :)) Sen tror jag att jag ska be Eric köpa hem kina mat även denna Zumba torsdag. I morgon är jag ledig, få se vad den dagen bjuder på. Jag vet iallafall att det blir en fredagsöl till kvällen. Me like :)

Ha en skön torsdags kväll.

Kram <3

Spinning!

God kväll min vän. I dag hade jag turen och fick sluta 13.00. Så jag gick snabbt ut i det fina vädret. Tog en sväng på stan. Var på spinning i dag igen, riktigt skönt att komma i gång med det igen. Har laddat spinningkortet, så nu kan jag spinna ett år till. Nu väntar bara sängen här.

Sov så gott.

Kram <3