Ett år!


Hejsan vacker. Igår var det ett år sen denne mannen kom in i mitt liv. Jag hoppas att det blir många fler år tillsammans med honom.

Hoppas din påsk varit bra. Min har varit lugn och skön. Har varit mycket utomhus. I söndags var jag ute i trädgården och tog bort massa döda växter och så städade jag uterummet. Så igår åt vi faktiskt lunch där. Så mysigt nu när det börjar bli varmare ute så man kan sitta där och äta. 


Idag har jag semester. Började dagen framför brasan, så mysigt. Nu är det massa plock med tvätt och disk som gäller. I eftermiddag har Isak sin första fotbollsmatch för säsongen. Det blir täckbyxor på för min del, för att inte frysa ihjäl. 

All kärlek.

Kram <3

Glad Påsk!
Hejsan vacker. Glad påsk på er. Hoppas ni har en mysig påsk. Jag började påsken med innebandymatch och IBF Falun krossade Mullsjö i sista och avgörande matchen. Herre Gud vilken bra match det var. På långfredagen jobbade jag kväll med beredskap och jag fick lov att jobba ända till 03:30. Men sov gott när jag väl fick krypa ner i min säng. Igår hade jag och Fredrik en trevlig dag med lunch och lite shopping på stan. Sen på kvällen kom Em och Johannes hit och vi åt trerätters middag. 

Nu har vi precis ätit frukost och Fredrik har kört hem Johannes och Em har han kört till jobbet. Idag har vi tänkt röja lite i trädgården. Ska ta bort vissna blommor så det bara kan komma upp nya. Längtar till våren sätter igång på riktigt och det blir varmt. 

All kärlek. 

Kram <3

Innebandy!

Hejsan vacker. Hoppas din helg varit bra och att denna påsk vecka börjat bra. Min helg har gått i innebandyns tecken. I lördags var det två innebandy matcher. Först spelade Emil sen på eftermiddagen var det dax för herrmatch och på söndagen var det Isaks tur att spela match. Men nu är alla innebandymatcher slut, iallafall för Isak och Emil. Herrarna hoppas jag att dom vinner sin match idag, för då går dom vidare till semifinal och då blir det matcher mot Storvreta. Det kan bli riktigt spännande.

Har du några planer för påsken? Jag jobbar på långfredagen, men sen är jag ledig. Vi ska ha påskmiddag här hemma på påskafton, annars ska jag bara påskmysa med min älskade familj. 

All kärlek.

Kram <3