Massa fix!

Hejsan min vän! Idag har det varit massa fix inför vår undersköterske konferens vi ska ha torsdag och fredag. Vi har varit och hämtat blommor och massa saker som vi lagt i goodiebags som våra gäster ska få i morgon. Vi har fått massa bra saker som vi lagt i.

Nu på kvällen var vi några stycken från planerings gruppen som var på Oleary's och hälsade några av våra gäster välkomna och käkade god mat tillsammans.

All kärlek.

Kram <3

God fredag!

God fredag vacker. Hoppas helgen börjat bra. Jag har börjat denna dag med frukost i soffan, städat av lite här hemma och varit och handlat mat på Ica Maxi. Så nu är jag redo för kvälls jobb ikväll och så helg.

I morgon åker jag, Emelie, Elin och Eric till Mora för att titta när Isak spelar innebandy. Isak är i Mora hela helgen på cup. Så vi åker upp för att titta på en match i morgon.

Veckans fredags öl denna veckan blir.... Sofiero.

All kärlek.

Kram <3

Lyst med min frånvaro!

Hejsan vacker. Hoppas din helg varit bra. Jag har lyst med min frånvaro här en vecka. Har inte haft varken tid eller lust att skriva. Men under veckan som gått har jag jobbat, fyllt år, haft födelsedags middag, tränat cirkel träning, sprungit första löp vändan för i år och bara myst med Isak.

Idag har Isak varit på kalas på Ice i Blge och medans han var på kalas så hälsade jag på Gabbis. Nu ska jag snart köra Isak till Eric och Emelie som kom hem hit idag ville att jag skulle köra henne till stallet. Sen blir det söndags mys med film i soffan i kväll.

All kärlek.

Kram <3