Massa fix!

Hejsan min vän! Idag har det varit massa fix inför vår undersköterske konferens vi ska ha torsdag och fredag. Vi har varit och hämtat blommor och massa saker som vi lagt i goodiebags som våra gäster ska få i morgon. Vi har fått massa bra saker som vi lagt i.

Nu på kvällen var vi några stycken från planerings gruppen som var på Oleary's och hälsade några av våra gäster välkomna och käkade god mat tillsammans.

All kärlek.

Kram <3


God fredag!

God fredag vacker. Hoppas helgen börjat bra. Jag har börjat denna dag med frukost i soffan, städat av lite här hemma och varit och handlat mat på Ica Maxi. Så nu är jag redo för kvälls jobb ikväll och så helg.

I morgon åker jag, Emelie, Elin och Eric till Mora för att titta när Isak spelar innebandy. Isak är i Mora hela helgen på cup. Så vi åker upp för att titta på en match i morgon.

Veckans fredags öl denna veckan blir.... Sofiero.

All kärlek.

Kram <3


Lyst med min frånvaro!

Hejsan vacker. Hoppas din helg varit bra. Jag har lyst med min frånvaro här en vecka. Har inte haft varken tid eller lust att skriva. Men under veckan som gått har jag jobbat, fyllt år, haft födelsedags middag, tränat cirkel träning, sprungit första löp vändan för i år och bara myst med Isak.

Idag har Isak varit på kalas på Ice i Blge och medans han var på kalas så hälsade jag på Gabbis. Nu ska jag snart köra Isak till Eric och Emelie som kom hem hit idag ville att jag skulle köra henne till stallet. Sen blir det söndags mys med film i soffan i kväll.

All kärlek.

Kram <3


Veckans bästa!

Hejsan min vän. Veckans bästa dag är här och jag är ledig. Kan det bli bättre. Nu på förmiddagen ska jag och Emelie åka till Kupolen en sväng. Klockan ett idag ska jag äntligen klippa mej. Det är över ett år sen jag gjorde det sist. Ska bli hur skönt som helst.

I morgon blir det kvälls jobb för min del, men söndagen är ledig. Hoppas du får en mysig helg.

Veckans fredags öl denna veckan blir..... Starobrno

All kärlek.

Kram <3


God tisdag!

God tisdag vacker. Just nu sitter jag ute i solen och njuter av detta vår väder. Fick till och med lov att ta av mej jackan, för att det var så varmt. Åh vad jag älskar det här. När solen börjar värma och ge färg på nästippen ;-)

Idag börjar jag jobba fyra igen. Så på förmiddagen var jag och Isak ner en snabbis på stan. Han behövde nya fotbolls skor nu när den säsongen drar igång. Vi hittade ett par riktigt snygga, så nu är det bara att börja spela.

Den här veckan är jag helt utan barn. Bägge är hos sina pappor. Saknar dom redan. Men snart är det söndag igen och då kommer ju Isak iallafall, Emelie får jag vänta på en vecka till.

All kärlek. Njut av livet och det fina vädret.

Kram <3


RSS 2.0