Föräldramöte!

Hejsan vacker. Har faktiskt mått riktigt ok i dag. Har fått i mej lite mat också. Har ju typ inte ätit på fem dagar bara flytande typ. Magen fick en chock, började leva loppan. Var nyss med Emelie på föräldramöte på konfirmationen. Det är ju dax för den snart. Vi skulle be fadervår tillsammans, den nya dessutom. Och den kan inte jag, kan jag säga. Men jag tror min mage kunde den för den lät jätte mycket i den tysta kyrkan :)

Ha en bra kväll.

Kram <3

Jobb igen!

Hej min vän. Har överlevt ännu en dag. I dag är det jobb igen, jobbar 11-19.30. Få se hur det går att vara på jobbet. Isaks fotbollsmatch i går gick super, dom vann med 13-2. Isak gjorde sista målet så han var jätte glad. Det var skönt att få annat att tänka på för en stund. Tack alla mina vänner som tänker på mej. Det värmer oerhört mycket. Hoppas att jag kan få mycket tid tillsammans med er den närmaste tiden. Är så rädd för att vara själv.

Tack för att NI finns.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan vacker. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mår fortfarande jätte dåligt. Vet inte hur mycket jag ska skriva här på bloggen. Vill även be om ursäkt för tråkig läsning, men jag kan inte hjälpa det. Igår var jag hos Fredrik och Mia på eftermiddagen/kvällen och käkade med dom. I dag blir det fotbollsmatch med Isak igen. Så livet går ju vidare men med tunga steg.

Tack för att ni tänker på mej.Kram <3