Premiär!

God fredag vacker. Vilken match vi fick se i onsdags jag och mitt lilla hjärta. Den var så bra. Världens stämning i hallen, så kul var det. Och det bästa var ju att Falun vann.

Idag hade jag lunchdate med Maria och Elis på stan. Vi åt på Zatziki. Det var längesen jag var där och käkade, men det var riktigt gott.

Denna helgen kommer bland annat bestå av innebandy och badminton. I morgon ska Isak spela match med junior herrarna och på söndag är det match för Isaks och Emils vanliga lag. Det är även premiär för Felix att spela badmintonmatch. Första riktiga badmintonmatchen för Felix. Och i morgon kväll blir det födelsedagsmiddag för Isak. Han fyller 15år på måndag. Men då är han hos Eric, så därför kör vi födelsedagsmiddagen redan i morgon.

All kärlek.

Kram <3

Ikea!

God kväll vacker. I lördags blev det en tur till Borlänge och Ikea. Jag köpte lite smått och gott. Blev lite till sovrummet och lite vardagsrummet. Är så nöjd med mitt sovrum nu. Ska bara få upp lite på väggarna, sen är jag helt nöjd.

I söndags var jag på spinning med Marlene och idag har vi kört ett body pump pass. Så nu är jag så där skönt trött i kroppen.

I morgon är jag ledig och det ska bli så skönt att få vara ledig mitt i veckan. Ska börja dagen med ett träningspass och sen ska jag ha en lunch date med mitt stora hjärta. Och på kvällen ska jag och mitt lilla hjärta på innebandy. IBF Falun spelar mot Storvreta. Kan bli en spännande match.

All kärlek.

Kram <3

City Frisörerna!

God torsdag vacker. Hoppas du haft en bra vecka. Min har flytt på som dom flesta andra veckor. Mitt liv just nu består av jobb, träning, köra barn till deras träningar och så få in lite mys med familjen. För mej är träningen viktig, jag mår dåligt om jag inte får träna. Försöker få till tre pass i veckan. Kan vara svårt att få till ibland, när det ska jobbas kväll och få till mat och skjuts av barn.

Nu ska jag snart cykla ner på stan och ha en date med bästa Astrid på City Frisörerna. Få se hur mycket av håret som åker av. Ska iallafall bli super skönt att få klippa sig. Har inte klippt mej sen i början på Juni tror jag det var.

Vad har du för planer inför helgen? Jag har tagit åt mej ett extra pass på jobbet i morgon kväll och på lördag tror jag att jag vill ta en tur till Leksand. Var längesen vi var dit. Få se vad Mr F vill. Han kanske är trött på lördag för han ska på Aw i morgon.

All kärlek.

Kram <3