Morsdag!

God måndag vacker. Idag börjar jag jobba 16:00, så just nu ligger jag och njuter i solen. Tog en behövlig sovmorgon idag. Har haft ont i halsen sen i fredags och jag vill bara att det ska gå över. Så som jag alltid brukar säga, sömn är den bästa medicinen.  Åt frukost ute, de är så härligt när man kan börja dagen så. 

Igår firade jag morsdag med en middag hemma med alla barnen. Vi åt grillad lax, färskpotatis och Emelies goda romsås och till efterrätt hade jag gjort en rabarber och jordgubbspaj. Så mysigt var de. 

(null)

Förra veckan var jag och två kollegor till Sthlm på hygienkofirans det var mycket som vi redan visste, men lärde oss mycket nytt också. Vi hade två jätte trevliga dagar med mycket kunskap, god mat och dryck. 

Den här veckan är jag helt själv hemma. Mr F är borta och jobbar och inga barn är hemma heller. Så jag får hitta på massa saker så jag slipper känna mej allt för ensam. 

All kärlek.

Kram <3

Sushi och prosecco!

God lördag vacker. Hoppas din helg börjar bra. Det har iallfall min gjort. Igår var jag ledig och startade fredagen med ett body pump pass med Patrik. Vilket bra pass det är, var helt slut när passet var klart. Sen förvirrade jag runt på min cykel över hela stan typ. Haha! Skulle hämta ut ett paket och åkte till fel utlämningsställe och fick cykla tillbaka till platsen jag började på. Var helt slut när jag kom hem av allt cyklande hit och dit. 

Kvällen igår spenderades hemma hos mitt stora hjärta. Vi åt sushi och drack prosecco. Vi fick även besök av Em’s kompis Håkan, så det blev en riktigt trevlig kväll. 
(null)

(null)

(null)


Nu ligger jag ute i solen och har nyss varit och handlat till middagen jag ska ha ikväll. Det blommar så fint i min trädgård just nu. Har massa liljekonvaljer som doftar underbart och så blommar äppelträden och päronträdet jätte fint. Vill stanna tiden. 

(null)

(null)

(null)


All kärlek.

Kram <3

Prosecco!

(null)

Hejsan vacker. Ännu en dag med sovmorgon och kvällsjobb. Igår låg jag i hängmattan hela förmiddagen och var så dum och inte smörjde in mej med någon solskyddsfaktor. Det blev inte alls bra kan jag säga. Så idag blir det en dag i skuggan innan det är dax att åka till jobbet. 

I lördags innan vi gick ner på stan öppnade jag och Mr F en flaska prosecco. Denna gången blev det en Victoria black. Den är super god, har du inte testat den, så gör det. 

Vi är ju sex tjejer som åker till Spanien i september. Nu på lördag ska vi ses här hemma och äta och planera vad vi ska hitta på, på vår resa. Ska bli så trevligt. Tänker bjuda på det jag är bäst på..... Pasta, hihi!! Så håller tummarna på att vädret blir bra, så vi kan sitta länge ute i uterummet. 

All kärlek.

Kram <3