Första springrundan!

Hejsan min vän. Hoppas din helg börjat bra. Jag började denna soliga lördag med en springrunda. Det gick riktigt bra, så nu känner jag mej laddad inför nästa runda. Tog en lång och skön sovmorgon idag, vaknade vid 10:00.

Nu ska jag bara ladda för en trevlig kväll med mina underbara vänner. Ha en underbar lördag du med så hörs vi i morgon igen. I morgon är det första april, så då får man luras. Jag brukar vara så lätt lurad så jag blir säkert lurad i morgon.

All kärlek.

Kram <3

Studio 54!

God fredag vacker. Jaha då var denna jobbvecka över :)) I kväll blir det fredags mys med Isak, vi ska se på Let´s dance och mysa i soffan med chips och godis.

I morgon ska jag på en Studio 54 fest på "Gamla Harrys" det ska bli riktigt roligt. Det är 600st biljetter sålda. Så jag hoppas på en riktigt rolig kväll med några av mina underbara vänner.

Nu ska jag ta och städa av lite här hemma innan jag och Isak ska ta en tur ner på stan. Ni ska förstås få veckans fredags öl också....


I kväll blir det en Åbro export :) Hoppas du också får något gott att dricka.

Ha en bra början på helgen.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan vacker. Det händer inte så mycket för mej just nu. Jag jobbar, lagar mat, kör till träningar och hjälper Isak med engelska läxan. Men det är väll så livet är just nu. Vet iallafall att det bästa jag har... är mina barn :))

Är så glad att jag har mina hjärtan <3

Ha en skön kväll vacker.

Kram <3