Hejsan!

Hejsan vacker. Nu är jag hemma igen. Helgen i fjällen var bra. Tyvärr hade jag hemsk huvudvärk hela helgen. Mådde jätte illa och kände mej allmänt hängig. Men vädret och backarna var super bra. Vi åkte slalom i Klövsjö på fredagen och på lördagen åkte vi i Vemdalsskalet. 

På lördags eftermiddagen var vi uppe på Storhogna högfjällshotells spa och fick en Du och Jag behandling. Det var super skönt och mysigt. Innan det var dax för middag badade vi bubbelpool och fixade i ordning oss. 

Om ni är lediga och har sportlov hoppas jag att ni har bättre väder än oss. För här i Falun spöregnar det. Fy vad det är tråkigt. 


All kärlek.

Kram <3

Storhogna!

Hejsan vacker. Fy nu snöar det massor igen. Vill att det ska bli vår nu, men jag får nog vänta nån vecka till. 


I morgon åker jag och Mr F till Storhogna. Vi blir där över helgen och ska åka skidor, gå på after ski och mysa på spa. Ska bli så mysigt. Hoppas vi får bra väder också. Jag vill ha minus 5 och sol. Det är prefekt skidväder, enligt mej iallafall. Igår fick jag en tidig födelsedagspresent av Mr F. Hade önskat mej ett par goggels från Odd Molly och de fick jag igår. Blev super glad. De passar perfekt på min vita hjälm.

Nu måste jag göra mej i ordning. För ska åka och handla massa gott som vi ska ha med oss upp till fjällen. 


All kärlek.

Kram <3

Aw!

God morgon vacker. Just nu ligger jag i sängen och tittar på Nymo. Ska snart starta igång denna dag. Vi ska åka till Mora och kolla när Isak och Emil spelar innebandymatch. När deras match är slut blir det en snabb färd hem till Falun och till Jalasarena för nästa innebandymatch. IBF Falun spelar mot Storvreta och det kan blir en spännande match. 


Igår hade vi studiedag på jobbet. Dagen bestod av personalmöte och så en mycket bra föreläsning av Lars Erlman på eftermiddagen. Sen avslutades dagen med en Aw på Kopparhatten. Jag hade en jätte trevlig eftermiddag och kväll. 

All kärlek.


Kram <3