God fredag!

God fredag vacker. Jag ska snart cykla till jobbet. Idag har vi studiedag på jobbet. Vi ska lära oss mer om strålskydd mm.

Denna veckan har bara rusat i väg. Jag har tyvärr inte hunnit tränat på hela veckan. Pga av några möten med Isak, hämta och lämnat bilen på service och så massa jobb.

I morgon har Isak sin sista fotbollsmatch för säsongen och vi ska stå och sälja fika.

All kärlek.

Kram <3

Rosa säng!

God lördag vacker. Nu har den äntligen kommit våran nya fina säng. Min rosa säng. Har sovit så gott i natt.

Efter frukost idag tog jag och Mr F en promenad ner på stan och kollade in Falu Prideparad. Det var riktigt många som gick med i år. När paraden var slut gick vi och mötte upp Lina för en lunch på Piacetto.

Nu har jag pysslat lite här hemma och snart kommer Fredrik och hämtar oss för en kväll hemma hos honom och Mia. Vi ska bada tunna och käka middag. Ska bli mysigt att ses, var längesen nu.

All kärlek.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan vacker. Kvällen i fredags var super kul. Vi käkade massa gott hemma hos Gabbis innan vi drog vidare till Liljan och dansade massor och diggade till Takida.

Min outfit på kvällen blev min svarta spetsklänning från Pernilla Wahlgren och mina nya mocca skor. Dom var super sköna och det gick hur bra som helst och dansa i dom en hel kväll.

På lördagen var jag lite slö, men jag, Fredrik och Felix tog en promenad ner på stan på förmiddagen. Sen på eftermiddagen var hela familjen upp på Lugnet och kollade på innebandy. Det var herrarnas första hemma match. Tyvärr blev det förlust denna gången.

Idag har jag pysslat lite här hemma och nu är det snart dax att åka till jobbet. Ska bara stoppa i mej lite lunch.

All kärlek.

Kram <3