Gott Nytt År!

Hej vacker. Gott Nytt År. Känner att 2012 kommer bli ett bra år. Nu lämnar jag allt tråkigt som hänt under 2011 bakom mej och går vidare.


Gott Nytt År <3


All kärlek.

Kram <3

Sjukhuskyrkan!

Hejsan min vän. Hoppas ni har det bra och har haft en bra jul. Jag fortsätter att kämpa på. Men det är inte så lätt när det hela tiden känns som att man går in i en vägg. Vet inte hur jag ska göra för att leva upp till allas önskemål. Jag tar en dag i taget och jobbar med mej själv hela tiden. I går var jag och pratade med en från sjukhuskyrkan och det kändes jätte bra. Jag vet att det här kommer att ta tid.All kärlek.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan vacker. Jag finns här fortfarande. Men som det känns, bara som ett skal. Har gjort saker som man inte ska göra. Jag har gjort nått dumt mot den personen som jag älskar mest. Eric som var mitt allt. Fattar inte hur detta kunde hända än engång. Har nu sökt hjälp och hoppas att jag ska överleva detta. Men som sagt, känns som man inte är värd att finnas på denna jord. Men jag har stöd från min underbar familj och vänner. Tack för att ni finns. Älskar er. Få se när jag orkar skriva till er nästa gång. Tack än engång för allt stöd jag får.

All kärlek.

Kram <3