Så nöjd!


Hej igen vacker. Är så nöjd med håret. Super nöjd med färgen och så bestämde jag mej för att inte ta så mycket på längden. Så Astrid klippte bara bort det slitna.

Nu ska jag börja pack inför helgen. Löpar grejer ska med och fest kläder och skor. Få se vad jag hittar på för outfits.


All kärlek.

Kram <3

God morgon!

God morgon vacker. Ligger i sängen och tittar på Nymo, älskar att börja dagen på detta sätt. Idag är jag ledig och ska snart gå ur sängen och göra mej i ordning. Ska till Astrid och fixa håret vid 10:00. Har inte riktigt bestämt hur mycket hon ska få ta på längden. Men färgen ska bli mörkare iallafall. Kul med lite förändring. 


I morgon åker jag på min och Mias årliga tjejmilen tripp till Stockholm. Ska bli så mysigt. Ska försöka hitta en jacka. Vill ha en ny höstjacka. Sen blir det ju förstås löpning på lördag. Tror jag startar vid 13:15 typ. Så tänk gärna på mej då. 

All kärlek.

Kram <3

Stranden!

Hej vacker. Jag fortsätter och ha det helt underbart här på öjn. Vädret är kanon. Vi har haft sol varje dag. Det har blåst rätt så mycket, men det gör inget för det är varmt och skönt ändå. Igår låg vi på stranden hela dagen. 

I eftermiddag/kväll ska vi hem till min tremänning Carina och hennes familj på taklagtsfest. Det ska bli så kul. Var jätte längesen vi sågs. Nu ropar Mr F att vi ska åka. Vi ska in till Visby och fixa några saker till kvällen.


All kärlek.

Kram <3