God kväll!

God kväll vacker. I onsdags var jag och Victoria ner på stan och käkade på kvällen. Vi åt en fisk och skaldjurstallrik. Det var så gott. Under kvällen fick vi sällskap av Maria och så kom även min älskade lillebror förbi en sväng.

Idag har jag och Mr F varit till Leksand en sväng. Vi åt lunch där och så blev det lite shoppat på Lantliv. Tycker det är så mysigt i Leksand. När vi kom hem från Leksand fixade vi kvällens middag och det blev räkor och kräftor med massa goda tillbehör.

All kärlek.

Kram <3

God kväll!

God kväll vacker. Just nu sitter jag och Mr F med tända ljus i uterummet och tittar på alla blixtar och lyssnar på regnet smattrar på taket. Det är så mysigt.

Idag har vi hämtat det sista från Em's lägenhet. Skönt att allt är klart. Nu ska vi bara se hur allt går med skola, jobb och boende för henne.

All kärlek.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan vacker. Hoppas din helg varit bra. Jag började min helg med ledig dag. I fredags åkte jag och Isak till pappa och badade. Vi käkade lunch på bryggan och solade och badade. Det var så skönt. Igår jobbade jag 7-15 och efter det gick jag, Fredrik och Isak ner till stan och kollade när det åktes kortege med motorcyklar genom stan. Sen gick vi till upp till gruvan och tog en fika på Gårds kafét. Nu ska jag snart åka till jobbet. Har beredskap i natt så vi får se när jag kommer hem igen.

All kärlek.

Kram <3