God kväll!

God kväll vacker. I dag har jag jobbat 08:00-17:00, efter jobbet åkte jag och köpte hårfärg. Nu har jag varit på spinning. Har precis haft i färgen i håret. Kanske visar resultatet sen. Annars får ni se bilder på mej en annan dag. För i morgon ska jag ut och äta på Bishops Arm med några från jobbet, och då följer kameran med. Nu är det duschen som gäller innan jag ska bänka mej framför tven och Berg flyttar in. Ha en bra kväll.

Tack för att DU finns.

Kram <3

Bilder!

Hejsan vacker. Hoppas du haft en bra dag. Jag har jobbat, tränat spinning och fixat lite i mitt sovrum. Tänkte ni skulle få se lite bilder från min lägenhet nu när sovrummet är klart.


Sovrummet.


Sovrummet.


Vardagsrummet.
Köket.
Isaks rum.


Emelies rum.


Hallen uppe.


Hallen nere.

Ja här var lite bilder. Hoppas ni lämnar en kommentar och säger vad ni tycker. Nu ska jag ta mej an Emelies ullmax beställning, så alla får det dom beställt. Så i morgon tar jag med mej sakerna till jobbet. Emelie tackar så  mycket för allt ni har beställt. Hon hade sålt för mest av alla på Sveden. Och för det får hon en gratis aktivitet på Sveden. Så det blir nog en hopptävlig kan jag tro.

All kärlek.

Kram <3

Hemma!

Hejsan vacker. Nu är jag hemma efter dagens jobb. I dag tog jag en promenad till jobbet. Det var helt underbart ute. Snö på marken och sol. Sen nu på kvällen var det faktiskt riktigt skönt att gå hem också. Nu är det soffan som gäller innan det är dax att sova.

I morgon jobbar jag 7:30-16:30 efter jobbet ska jag på spinning. Det ska bli jätte skönt, var ju hur längesen som helst jag var på spinning.

Tack för att DU finns.

Kram <3