Tack för allt!

Godmorgon underbar. I går släcktes ett ljus i vår släckt. Mina tankar går till farmor Stina. Tack för allt jag fått uppleva med dej.

I dag börjar jag jobba 16:00, så då passar jag på att köra ett lunchspinning pass. När man börjar 16:00 har man ju beredskap från kl 21:30 till 08:30 så vi för se hur länge jag får jobba i kväll eller om man blir inringd i natt.

Tack för att DU finns.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan min vän. I går eftermiddag hade jag turen att få besök av världens bästa Maria. Det var bra för då behövde jag inte vara själv hela eftermiddagen. Sen på kvällen myste jag och Isak i soffan och tittade på Robinsson. I dag började jag dagen med att följa med Isak till tandhygenisten. Allt var ok i munnen, det var bra :) Nu har jag precis ätit frukost. Ska nog ta en tur ner på stan innan jag åker till jobbet. Börjar 12:30 i dag.

Ha en skön dag underbar.

Kram <3

Måndag!

God morgon underbar. Jaha då var det måndag igen då. I dag är jag ledig. Ska ta och åka till tippen och slänga lite saker sen blir det ett lunchspinnings pass. I eftermiddag har jag inga planer, så få se vad jag hittar på. Ha en bra måndag min vän.

All kärlek.

Kram <3