Middag med en av dom bästa!

Hejsan min vän. Hoppas allt är bra med dej. Jag har det så bra på min semester. Solar, badar och bara är med nära och kära. Så blir det nått träningspass ibland. Nu är det snart bara en månad kvar till Tjejmilen. Ska bli så kul med en helg i Stockholm med bästa Mia. Massa shopping, springa loppet och sen party. Åh, va kul vi ska ha.

Nu är jag och Isak på väg hem till Victoria på middag. Tar med mej en flaska rose som vi ska avnjuta, iallafall jag och Victoria.

All kärlek.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan vacker. Jag fortsätter och njuta av min semester. Dom senaste dagarna har jag varit ute hos pappa och solat och badat. Det är så skönt att bara lata sig på hans brygga. Idag ska jag och Emelie åka med pappa och Ann-Marie ut på sjön.

Ha en underbar dag. All kärlek.

Kram <3

Underbara sommar!

God morgon vacker. Hoppas allt är bra i detta underbara sommar väder. Nu går jag in i min andra semester vecka.

Jag och barnen började semestern med att åka till Stockholm. Vi var på Gröna Lund, Allsång på Skansen och även lite shopping i city. På vägen hem stannade vi till på Barkaby Outlet. Hittade tyvärr inte så mycket där. Det blev Björn Borg underkläder till barnen och en stekpanna. Men men alltid något ;-)

Det är så skönt med semester, man tar dagen som den kommer och jag bara är och umgås med mina hjärtan.

Idag ska jag och Emelie åka med Maria, Robert och Elis till Myggsjön. Där blir det sola, bada och äta god mat. Ska umgås med tre personer som betyder jätte mycket för mej.

Njut av dagen. All kärlek.

Kram <3