Njöt av solen!

Hejsan min vän. Nu har jag vinkat av barnen med morfar och Ann-Marie. Själv sitter jag i soffan med en öl :) har man semester så har man.

I dag började jag dagen med att åka och handla på Ica Maxi, när jag kom hem hade solen hittat fram. Så jag gick upp på vinden och hämtade ner en brasse stol. Så i dag var första dagen på det här året som jag njöt av solen på min balkong. Och det kommer att bli fler kan jag lova.

Det kommer nog att bli ett blogg uppehåll tills jag kommer hem igen. Har ju ingen dator uppe i Vemdalen. Men jag kanske bloggar på telefonen vi får se. Ha en underbar vecka så länge så får vi se när vi hörs nästa gång.

All kärlek.

Kram <3

Bilder från dagen!

God kväll vacker. Nu är jag och Emelie hemma igen efter en kväll på Sveden med hoppträning. Det gick bra för att vara första gången för Velvet. Tänkte ni skulle få se lite bilder från dagen hos Sandra P.

Vi hade en jätte skön dag i solen :)

Tack snälla Eric för liftkorten, du är den bästa <3

Kram <3

Kloka ord!

"Livet är för kort för att slarvas bort. Så älska de som behandlar dig väl. Välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!"

Kram <3