Hejsan!

Hejsan min vän. Hoppas ni har det bra med allt Påsk firande. Jag jobbade igår och efter jobbet hämtade jag bägge barnen uppe på Lugnet. Dom hade varit där och kolla in Clash Of Nations. Sen var det hem och fixa i ordning oss inför påsk middag hos mamma.

Idag är det påskafton och jag är ledig. Isak ska åka till Aqua Nova och bada med en kompis idag och jag och Emelie ska ner på stan. I eftermiddag kommer Fredrik, Mia och barnen hit. Vi ska käka middag och mysa i kväll. Dom stannar även över natten. Så i morgon blir det en mysig frukost tillsammans.

Ni fick ju ingen fredags öl av mej igår. Jag var så himla trött när vi kom hem från mamma så ni får den nu istället.

Veckans fredags öl blir...... Gambrinus!

Glad Påsk.

Kram <3

God morgon!

God morgon vacker. Nu har jag precis skickat Isak till skolan. Idag är både jag och Emelie lediga, så jag ska följa med henne till stallet. Var ju där med henne i söndags också, åh vad jag pussade på Timmy. Tänk att det kan va så mysigt att pussa på en häst. Solen lyser så det här kommer bli en toppen dag.

I morgon är det långfredagen och jag jobbar. Men när jag slutar ska jag och barnen hem till mamma på middag, det ska bli mysigt. Sen är jag ledig fram till annandag påsk, så det ska bli mycket mys med barnen.

Glad påsk på er.

Kram <3

Bilder!!

Hejsan min vän. Här kommer lite bilder från en ny städad lägenhet.

Kram <3