God kväll!

God kväll min vän. Hoppas din helg varit bra. Vad har jag gjort denna helg tro, gud vad fort det går. I fredags var jag, Isak och Eric till Torsång och käkade kvällsmat. I lördags gjorde jag inte mycket alls, körde Eric till olika ställen. Sen på eftermiddagen tvättade Eric Saaben till mej. Jag satt på Ingarvet i en brassestol och solade medans Eric tvättade bilen. I dag blev det en skön förmiddag i solen innan vi åkte till Max och käkade lunch. Tog mej i kragen och åkte och tränade på eftermiddagen. Det var tack vare värdens bästa Maria jag kom i väg. Hon sa åt mej att följa med så jag gjorde väll det då. Tack för hjälpen Maria :) Man blir alldels förslappad när det är semester och sol. Vill ju bara ligga och mysa i min solstol.

Trodde jag skulle få nyckeln till lägenheten i fredags, men jag fick aldrig det. Så jag lär väll få den i morgon, för då är det ju första augusti och lägenheten är ju min från det datumet. I morgon eftermiddag ska jag, Eric och pappa åka till Ikea och handla lite nya möbler mm. Nu väntar bara sängen.

Sov så gott min vän.

Kram <3

Cruising!

Hejsan vacker. Jag har ju som sagt semester, tror även att jag tagit lite bloggsemester. I den här veckan har det hänt lite blandade saker. Jag har tränat, varit på stan någon sväng. I onsdags var det ju faktiskt fint väder så då blev det till att ligga i solen hela dagen. På kvällen var det cruising i stan. Jag och Isak cyklade ner och mötte upp Fredrik, Mia och William. Vi tittade på lite bilar innan det var dax för middag på Olearys. På Olearys var även värdens bästa Maria, Robert, Eric, pappa, Ann-Marie och Marias föräldrar så vi var 12st. Sen dror jag vidare till Victuscella där träffade jag Anki och Milla. Det blev en trevlig kväll med dans och goda drinkar. I går var jag och Isak på Lilltorpet hela dan. På kvällen var vi hem till Fredrik och Mia på räkfrossa, pappa och Ann-Marie var också där. Nu tror jag att jag ska försöka och åka till jobbet och träna. Har ingen vidare lust men jag måste. Hoppas ni får en trevlig helg. Få se när vi hörs nästa gång.


Jag och mina hjärtan.


All kärlek!

Kram <3

 

Sovmorgon!

God måndag min vän. Hoppas veckan börjat bra. Jag tog en skön sovmorgon innan jag åt frukost. Efter frukost åkte jag till jobbet och tränade. Nu väntar duschen. I eftermiddag ska jag ner på stan och ha fika date med Johanna och Gabbis. Längtar, det är ju fem veckor sen vi såg sist.

Tack för att DU finns.

Kram <3