Sportlov!

(null)


Hejsan vacker. Nu har jag sportlov, lika som Isak. Så skönt att få vara ledig lite. Idag ska jag på lunchdate med Maria och Elis och sen får vi se vad veckan bjuder på. 

Helgen som varit blev ju super mysig. Först en jätte trevlig fredag med besök på Pinchos och Pitchers med Em och Mr F och sen en super mysig lördag kväll med Mr F. 

(null)

(null)


I morgon ska jag äntligen till Astrid och fixa håret. Få se vad vi hittar på denna gången. Lovar att visa bilder när jag är klar.

All kärlek.

Kram <3
 

Moët!

(null)


Hejsan vacker. Idag när jag kom hem från jobbet hade Mr F förberett en överraskningsmiddag. Vi började med champagne och lite plock.
(null)
Nu fixar han varmrätten och det blir potatisgratäng, hjort och kantarellsås. Sen till efterrätt blir det lite olika ostar. Så mysig lördag kväll det här blev. 

All kärlek.

Kram <3

Veckans bästa dag!

God fredag vacker. Jippi veckans bästa dag är här. Började denna lediga fredag med en skön morgon i sängen. Sov till halv tio, tittade klart på Nymo och sen gick jag upp och käkade frukost. När klockan började närma sig tolv åkte jag till Actic och  körde ett body pumppass. Det gick super bra, så nu vet jag att jag kan träna på som vanligt och kroppen känns bra. Blir så glad av att träna.

(null)

Nu har jag städat, bäddat rent i sängen och duschat. Så nu tycker jag att jag är värd en fredagsöl. Ska snart gå och möta upp Em på stan. Vi ska käka på Pinchos och bara mysa. I morgon ska jag jobba på dagen och sen på kvällen får vi se vad jag och Mr F hittar på. 

Nästa vecka är det sportlov och jag jobbar bara två dagar. Vi har bestämt att vi ska ta en dagstripp till Sälen. Ska bli kul att komma dit och åka lite skidor. Vi har även bokat bord på Lammet och grisen. Så vi avslutar dagen med att käka där innan vi åker hem mot Falun igen. 

All Kärlek.

Kram <3