Fotboll!

Hejsan vacker. Trevlig Valborg på er. Idag har jag och Em varit och titta på fotboll. Det var Gabbis, Islingby Ik som mötte Thildas, Sundborn. Gabbis lag vann med 9-0. 

Nu ska jag börja förbereda kvällens middag. Det skall dukas fint och maten skall fixas. Bubblet ligger på kylning som vi ska ha till fördrink. Ha en mysig kväll.

All kärlek.

Kram <3

Ledig!

God fredag vacker. Idag har jag turen och vara ledig. Älskar lediga fredagar, som jag tror ni vet vid det här laget. Har väl inga speciella planer för dagen. Ska handla mat inför helgen och sen har jag några ärenden på stan som jag glömde igår när jag var där. 
Vet inte om jag har berättat att på midsommarafton åker jag och mina fyra killar till Kreta och igår betalade vi hela resan. Så nu längtar jag till taxfreekatalogen kommer. Har tänkt beställa parfym och så blir det säkert någonting mer. Ska bli så skönt att få åka i väg i två veckor. Få se vad vi hittar på. Ska nog hyra bil och åka och utforska ön. Men jag älskar ju att sola och bada, så för min del blir det nog mest solstolen. 

Jaha, man kanske ska ta tag i denna dag nu då. Men det är ju så skönt att först slappa i sängen och sen ta sig upp och äta frukost i soffan framför nymo. 

All kärlek.

Kram <3

Räkningar!

Hej vacker. Just nu ligger jag i sängen och betalar mina räkningar. Inte det roligaste precis, men det måste ju göras. Klockan 17:00 skall jag på skivstångspass, det ska bli skönt. Hoppas att det får mej på lite bättre humör och att jag blir piggare. Fredrik kommer iallafall hem redan idag och det är bra. Inge kul att vara utan honom. Så i kväll hoppas jag på att få mysa med både honom och Isak. Isak kan vara lite svår flörtad. Är oftast roligare att sitta vid datorn än att umgås med sin mamma. Kan inte förstå det... Hihi! 

All kärlek.

Kram <3