Björnriket!


Hej vacker. Jaha, då har en ny vecka börjat igen. V.9 och det är lika med sportlov för barnen. Fredrik och killarna åkte upp till Björnriket i lördags och jag åker i morgon. Jag fick lov att jobba måndag och tisdag. Men i morgon åker jag så fort jag får sluta. Ska bli så kul att få åka till fjällen och åka lite skidor. Fredrik och killarna har haft underbart väder dom här två första dagarna. I morgon verkar det som det vänder, så jag har väl inte samma tur och får sol. Men bara det inte är allt för kallt så är det ju okej även fast det är molnigt.

All kärlek.

Kram <3

Champagne!God söndag vacker. Vilket underbart väder vi haft idag. Jag satt ute i två timmar i solen idag. Det var så härligt, solen värmde så skönt. 

Igår när mina gäster kom hade dom köpt godaste champagnen till mej. Lanson rosé är så god tycker jag och sen fick jag några goda teer. Ska nog smaka någon av dem i kväll. 

All kärlek.

Kram <3

Hångel!Hejsan vacker. Har haft en jätte trevlig kväll med mina kollegor i kväll. Vi började kvällen med bubbel och sen åt vi en god middag. Sen blev det en trevlig kväll med massa skvaller och Tinder.....

All Kärlek.

Kram <3