Stumsnäs!

God fredag vacker. Igår hade jag och Isak en jätte mysig eftermiddag i Stumsnäs. Vi blev bjudna på gofika och massa mys med Isaks farmor och farfar. Vi träffade även Isaks faster och hans kusin Theo. Theo blev så glad när Isak kom. De spelade fotboll och busade. Vi tänkte ta en tur med båten, men tyvärr hade batteriet laddat ur, så tyvärr blev vi kvar på land. 

Nu ska jag ta tag i dagen. Ska åka och handla inför kvällen. Vi får besök av Victoria och Josef i kväll. Tänkte ta mej ut på en löptur också innan de kommer. 


All kärlek.

Kram <3

Moët!

Hejsan vacker. Nu har semestern börjat och den har börjat så bra. Vädret kanske inte är det bästa, men jag har tagit sovmorgon, tränat och varit hos en kollega på middag. Så mysigt helt enkelt. Har faktiskt varit duktig och tränat måndag, tisdag och idag. I morgon vilar jag, men på fredag ska jag nog köra ett pass igen. 


Idag kom Em hit och vi öppnade en champagne och bara myste och njöt av stunden. Efter ett tag blev vi hungriga och köpte hem pizza. Efter nån timme anslöt även Jesper och sen kom Isak och Emil hem och käkade också innan de drog ut med mopparna igen. 

Haha! Inte den finaste bilden på mej. Men det är så jag ser ut utan smink och tillgjort leende. 


I morgon ska jag och Isak ta en tur till Stumsnäs och Isaks farmor och farfar. 

All kärlek.

Kram <3

Röding!

God torsdag! Haha! Vilken kväll det blev med sötaste Victoria. Vi började med en sväng på stan, sen hem till mej och fixa i ordning oss och sen en mycket god middag på Smak. Herre Gud så gott det var. Vi åt röding med räkor och färskpotatsismos, typ det godaste jag ätit på länge. 


Efter Smak åkte vi en sväng till Borlänge och Liljan, men där stannade vi inte länge innan vi tog oss tillbaka till Falun och Rådis.

Nu är nattamaten uppäten och det är verkligen läggdags. Sov så gott.


All kärlek

Kram <3