Carina!

God kväll vacker. Har nyss kommit hem från jobbet. I dag pratade jag med min kära vän/tremänning Carina på telefon. Det var evigheter sen vi hördes. Hon bor i Västerås men nästa helg skulle hon hem till sin pappa som bor här i Falun. Så nästa lördag skulle vi ses. Guud vad jag längtar, ska bli så kul att träffa henne. I morgon är jag ledig då blir det en sväng på stan med Isak. Har fortfarande inte köp det Isak ska ha på sig på bröllopet på lördag. Bra jobbat Marie;). Skulle vilja att han hade en enfärgad märkes skjorta. Men det finns ju inga märkes kläder för barn i den här stan. Tråkigt tycker jag. Få se vad vi hittar på i morgon.

Sov så gott underbar.

Kram <3

Aquaroom!

Hejsan vacker. Vilken dag!! Började med att jag sov mellan 05.30-09.00. Gick upp och åt frukost på jobbet innan jag cyklade ner till Aquaroom och Malin. Där var jag fram till 12.30. Sen hem och åt en snabbis. Kl 14.00 var det dax för ett möte, kom hem där i från 16.00 då dök jag i säng. Guud så skönt det va. Städade av lite här hemma. Emelie och en kompis hade bakat godis så det behövdes städas. Orkade bara inte laga mat idag så det fick bli ett besök på Max. Men jag var lika duktig som vanligt, och med det menas att jag åt en kycklingsallad. Kan säga att det blir en tidig kväll för frujahncke i dag.

Sov gott underbar.

Kram <3

Första fotbolls träningen!

Hej min vän. Nu är jag färdig vid datorn. Har vilat en stund och kört Isak på första fotbolls träningen. Nu blir det en stund i soffan innan det är dax för att åka till jobbet. I morgon ska jag äntligen till Malin och klippa och slinga håret. Nu ska slalomhjälmen bort.

Ha en skön kväll.

Kram <3