God söndag!

God söndag vacker. Just nu är det mys i soffan under en filt som gäller. Idag ringde klockan 06:30 för att jag och Isak skulle till Mora på innebandymatch. Tyvärr förlorade IBF Falun 01 med 11-5. Men men det är en ny match nästa helg och då hoppas vi på vinst.

Igår hade jag och Isak en mysig dag tillsammans. Vi började med att vi åkte till blge en sväng innan vi åkte upp på Lugnet och tittade när IBF Faluns Damer spelade match mot Iksu. När vi kom hem från Lugnet lagade vi kvällsmat och sen blev det filmmys innan det blev en tidig kväll i säng.

I morgon är det en ny vecka med nya möjligheter. Börjar veckan med två dagpass, sen är det sovmorgon på onsdag. Det gillas.

All kärlek.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan vacker. Ja, då var det fredag igen. Så skönt. Är ledig idag och hela helgen. Har haft en skön morgon. Skickade Isak till skolan sen la jag mej en stund på soffan och sov. Nu har jag nyss ätit frukost och nu ska jag sätta på bra musik och dammsuga. 

Har sån tur att jag blir bjuden på lunch hemma hos världens bästa Maria idag. Ska bli mysigt, var länge sen vi sågs. I eftermiddag är det dax igen för Emelie, idag är det KM i hoppning som gäller. Så jag ska så klart dit och titta. Efter hoppningen blir det ut och äta på Oleary's med jobbet. Ska bli trevligt, vi blir 22st.

Ha en underbar fredag.

All kärlek.

Kram <3

Dax för KM!

God fredag min vän. Tog en skön sovmorgon idag. Idag ska jag ner på stan en sväng och fixa några saker. Hoppas jag kan få till en fika date med någon också, det skulle vara trevligt. I eftermiddag är det ju dax för KM i dresyr för Emelie och Timmy. Hoppas det ska gå bra. Hon var inte alls nöjd med onsdagen och torsdagens träning, men i dag kanske han sköter sig. Vi får hoppas det. Ska iallafall bli jätte kul att se dom tävla. Kvällen blir lugn och skön hemma i soffan, för jag börjar jobba sju i morgon bitti. 

Njut av denna underbara fredag. 

All kärlek. 

Kram <3

Jobbat kort dag!

Hejsan vacker. Idag jobbade jag kort dag, gick hem vid två. När jag slutade gick jag direkt ner på gymmet och nu ska jag snart med Emelie till stallet. Få se vad hon skall hitta på med hästen idag. Kanske träna dresyr, hon ska ju tävla KM i dresyr i morgon. I kväll kommer Victoria hit, det ska bli trevlig. Vi ska fika och prata en massa. I morgon är det ju veckans bästa dag och jag är ledig. Kan ju inte bli en bättre fredag. 

All kärlek.

Kram <3

Färgade håret!

Hej min vän. Igår kväll tog jag tag i i mitt hår. Utväxten måste bort! Så här blev resultatet. Är riktigt nöjd även denna gång.


All kärlek.

Kram <3

Försöker förklara!

Hejsan vacker. Hoppas allt är väl med dej. Jag mår så där, men man ska inte klaga så jag mår bra. Det är lite jobbigt när man försöker förklara, men man får liksom inte fram det man menar på ett bra sätt. Så är det för mej just nu. Annars flyter mitt liv på som vanligt. Jobbar, tränar, kör barn på aktiviteter och myser mycket med mina barn. Ja, när dom vill och är hemma vill säga. 

Nu står det inte på förs det är första advent. Längtar faktiskt tills man får ta fram ljusstakar och stjärnor, blir liksom så mysigt sken av dom. 

Försök och njut av denna mörka månad med mycket tända ljus och kärlek. Det ska jag iallafall göra. 

All kärlek.

Kram <3RSS 2.0