Julklappshandling!

Hejsan vacker. Idag börjar jag jobba fyra, så jag tog med mej Em till Borlänge. Vi började med att åka och lämna bilen på tvätt in och utvändigt. Sen blev det kupolen och julklappshandling. Hittade några klappar som jag nu slagit in. Tycker det är lite kul att slå in packet och ha lite olika snören. Älskar paket, hoppas jag får många i år. Haha! Det blir nog inte så, för jag och Mr F ska ju på våran resa och det är ju julklappen till oss. Men jag kanske får något paket iallafall.

Nu har jag precis ätit lunch och ska snart gå till jobbet.

All kärlek.

Kram <3

Vinprovning!

God måndag vacker. Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit helt okej. Började lördagen redan kl 05:15. Isak hade samling på Lugnet 06:15 och sen bar det av upp till Mora och två spännande matcher. Tyvärr förlorade IBF Falun sin första match, men vann sin andra.

På lördag kväll var jag bjuden hem till Madde på vinprovning. Vi hade super trevligt, med gott vin och goda tillbehör till.

Idag har jag haft så himla ont i magen. Hade tänkt träna idag, men känner att det kommer inte att funka. Så får nog vila från träningen idag. Jag har lovat att jag skall köra farmor till City Gross så hon får handla. Så det får bli det istället för ett body pump pass.

All kärlek.

Kram <3

Adventspynta!

Hejsan vacker. Har ni börjat adventspynta? Jag började ta fram några stjärnor idag. Men väntar med resten till i morgon när Mr F kommer hem och kan hjälpa mej. Tycker det är så mysigt när man får sätta upp stjärnor och ljusstakar. Blir så mysigt sken av dom.

Nu har jag en helg med massa innebandy framför mej. På lördag ska jag åka med Isak upp till Mora. Där ska han vara med herr juniorerna och spela ungdoms SM. Ska bli så spännande att se hur det kommer gå och sen på söndag är det match i Säter för Isak och Emil med deras lag.


All kärlek.

Kram <3