Julklappshandling!

Hejsan vacker. Idag börjar jag jobba fyra, så jag tog med mej Em till Borlänge. Vi började med att åka och lämna bilen på tvätt in och utvändigt. Sen blev det kupolen och julklappshandling. Hittade några klappar som jag nu slagit in. Tycker det är lite kul att slå in packet och ha lite olika snören. Älskar paket, hoppas jag får många i år. Haha! Det blir nog inte så, för jag och Mr F ska ju på våran resa och det är ju julklappen till oss. Men jag kanske får något paket iallafall.

Nu har jag precis ätit lunch och ska snart gå till jobbet.

All kärlek.

Kram <3


Vinprovning!

God måndag vacker. Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit helt okej. Började lördagen redan kl 05:15. Isak hade samling på Lugnet 06:15 och sen bar det av upp till Mora och två spännande matcher. Tyvärr förlorade IBF Falun sin första match, men vann sin andra.

På lördag kväll var jag bjuden hem till Madde på vinprovning. Vi hade super trevligt, med gott vin och goda tillbehör till.

Idag har jag haft så himla ont i magen. Hade tänkt träna idag, men känner att det kommer inte att funka. Så får nog vila från träningen idag. Jag har lovat att jag skall köra farmor till City Gross så hon får handla. Så det får bli det istället för ett body pump pass.

All kärlek.

Kram <3


Adventspynta!

Hejsan vacker. Har ni börjat adventspynta? Jag började ta fram några stjärnor idag. Men väntar med resten till i morgon när Mr F kommer hem och kan hjälpa mej. Tycker det är så mysigt när man får sätta upp stjärnor och ljusstakar. Blir så mysigt sken av dom.

Nu har jag en helg med massa innebandy framför mej. På lördag ska jag åka med Isak upp till Mora. Där ska han vara med herr juniorerna och spela ungdoms SM. Ska bli så spännande att se hur det kommer gå och sen på söndag är det match i Säter för Isak och Emil med deras lag.


All kärlek.

Kram <3


Dinner Safari!

God kväll vacker. Torsdag och arbetsveckan är snart slut. Iallafall för mej, jobbar kväll i morgon bara. Sen är det helg.

Idag efter jobb och middag städade jag nedervåningen, skönt att ha en våning klar inför helgen. På lördag blir det Dinner Safari för mej och Mr F. Hoppas vi får lika trevligt i år som vi hade förra året.

Nu myser jag i soffan med ett glas rött och snart börjar favorit programmet Wahlgrens värd.

All kärlek.

Kram <3


Hejsan!

Hejsan vacker. Hoppas din vecka börjat bra. Min började med sovmorgon. Brukar typ aldrig jobba kväll på måndagar, men idag blev det så. Tänk att man oftast lägger samma schema varje gång det är dax att lägga nytt schema. Jag jobbar oftast kväll på tisdagar och fredagar. Det var iallafall skönt att börja veckan med sovmorgon. Jag har pysslat lite här hemma och varit till Plantagen och köpt lite nya blommor.

Nu har jag precis ätit lunch och ska snart bege mej till jobbet. Få se när man få gå hem i kväll. Om det blir vid 21 eller om jag måste stanna på beredskapen. Stannar gärna någon timme, för extra pengar behövs alltid. Och absolut nu när det väntar en spännande resa.

All kärlek.

Kram <3


Farsdag!

Hej vacker. Söndag och farsdag idag. Jag passade på att gratta min käre far igår på Isaks kalas.

Jag och pappsen i Klövsjö.

Idag har vi varit i Rättvik och tittat när Isak och Emil spelat innebandymatch. När matchen var slut åkte vi och käka pizza på en pizzeria i Rättvik. Enda gången jag tycker det är gott med pizza är när man får äta den direkt där på restaurangen. För då är den riktigt varm och smarrig.

All kärlek.

Kram <3


Förlåt!

God lördag vacker. Förlåt för min frånvaro men veckorna bara rullar på. Mycket jobb och så vill man hinna träna så mycket som möjligt. Så när man är klar med allt är man bara super trött.

Mitt lilla hjärta har hunnit fyllt 15år och klarat sitt moppekort. Nu ska bara moppen komma som han beställt och vintern gå över innan han kan börja köra den. Idag ska vi ha kalas här hemma och fira honom med släkten.

Det är så himla fint ute nu, massa snö och kallt. Men på tisdag ska det visst regna och det känns inte alls kul. Hade inte denna snön fått ligga kvar nu när den ändå kommit. Det blir ju mycket ljusare när det ligger snö på marken.

All kärlek.

Kram <3


RSS 2.0