Hästvakt!

Hejsan min vän. Sovmorgon idag så jag ligger fortfarande i sängen. Börjar jobba fyra idag så jag har inge bråttom att kliva ur sängen heller.

Den här veckan är vi hästvakt åt Timmy, så igår red jag och Emelie fick en promenad. Det är så rogivande att rida i skogen, alla tankar bara försvinner. Så skönt :-))

I söndags sprang jag 8km och i måndags 7km, igår vilade jag från löpningen men då red jag ju istället. Måste ta mej till gymmet någon dag också. Få se vilken det blir??

All kärlek.

Kram <3

God morgon!

God morgon vacker. Hoppas du har haft en bra vecka. Själv har jag jobbat, haft en ledig tisdag, utvecklings samtal med Emelie och sprungit nån vända. Men nu är det fredag och det är underbart. Just denna fredag har jag tyvärr en lång jobbdag. Jobbar 8-17 och det är inte kul på en fredag, men någon måste ju göra det också.

I morgon tänkte jag och barnen åka till Leksand och gå på Medeltidsmarknad. Det ska bli mysigt att göra något tillsammans alla tre. Titta på tornespel, äta någon god lunch och bara mysa.

Sen på söndag är det dax för fotbolls match för Isak igen och så är det ju morsdag. Få se vad vi hittar på och om jag blir uppvaktad av mina kära hjärtan.

Ha en mysig helg. All kärlek.

Kram <3

God fredag!

God fredag min vän. Idag har jag haft en underbar dag. Har varit ledig idag, men vaknade vid sju även fast jag fick sova. Gick upp vid halv åtta och började greja här hemma.

Tog cykeln ner på stan på förmiddagen. Shoppade en ny bikini, så nu är jag redo för en underbar sommar :-)) Hade en lunch date med en av mina bästa vänner. På eftermiddagen åkte jag och Emelie upp på Lugnet och kollade på lite hästhoppning. Det är Dala Hoppet på Lugnet den här helgen. Han även med och lapa lite sol på balkongen.

Nu på kvällen har jag och Emelie käkat tacos och nu är det mys i soffan framför tvn.

Ha en mysig fredags kväll. All kärlek.

Kram <3