Beslutet är taget!

Hejsan vacker. Nu har jag tagit beslutet att göra en blogg paus. Iallafall över sommaren. Det kommer att kännas tomt att inte få skriva till er. Men jag tror det här är bäst för mej just nu.Glad sommar vacker.....

Kram <3

Tisdag!

God morgon vacker. Hoppas din tisdag börjat bra. Inatt har jag sovit gott iallafall. Kanske inte så konstigt med tanke på gårdagens dåliga sömn. Men jag drömmer mycket. Och nästan alla drömmar handlar om mej och Eric. Men med olika innehåll. Kanske är det därför det oftas känns så jobbigt på morgonen. Har ofta en konstig känsla i kroppen när jag vaknar.

Idag går alla mina tankar till en arbetskamrat. Det kommer gå jätte bra M. Massor med kramar till dej M.

Nu ska Isak och Emelie snart gå till skolan. Ikväll har Emelie avslutningsmiddag på skolan. Så nu håller vi tummarna att det inte kommer regn till kvällen. När alla är uppklädda och kommer i fina bilar.

Idag ska jag och träffa Johanna, Hugo, Sandra J och Oliver. Ska bli trevligt. Ska även på möte kl 13, ska bli skönt att prata av sig lite.

Ha en underbar dag.

Kram <3


Hejsan!

Hejsan vacker. Nu är jag hemma från jobb och körning till Sveden. Nu ska jag bara slöa i soffan. Kunde inte sova i går kväll, tror jag somnade vid 02:30. Sen ringde klockan 06:00. Så jag är lite trött nu kan man säga.

Hoppas din måndag varit bra. Ha en skön kväll.

Kram <3


Bubbleroom!

Hejsan vacker. Nu har jag och Emelie kommit hem efter en dag i Sågmyra. Jag fick med mej en klänning hem. Emelie hon köpte ett par skor och ett jätte söt linne. Min klänning och Emelies linne köpte vi på Bubbleroom och skorna köpte hon på Scorett.

Sandra P ringde precis, hon skulle komma förbi en sväng. Det gillas kan jag säga.

All kärlek.

Kram <3


God morgon!

God morgon min vän. Ligger fortfarande i sängen. Inatt sov Emelie bredvid mej, så inatt har jag sovit bättre än igår natt. Idag kommer mitt lilla hjärta hem igen. Det blir bra, har längtat jätte mycket. Han var och klippte sig i fredags, så det ska bli spännande att se hur det blev.

I morgon är det ny jobb vecka igen. Nu är det bara två veckor kvar sen har jag semester. Hoppas det blir bättre med både väder och mej tills dess. På tisdag ska jag på ett möte, hoppas att det kan hjälpa mej i min sorg.

Hoppas du får en skön söndag.

Kram <3


God lördag!

God lördag vacker. Hoppas du har en bra helg. Jag mår inte så bra idag. Har myrkryp i hela kroppen. Blir så trött. Vill må bra igen. Förlåt för mitt tjat. Men jag är ju bara ärlig. Tänk om man bara kunde lägga det som gör att man mår dåligt bakom sig och gå vidare. Men det funkar ju inte så, synd nog.

All kärlek.

Kram <3


Hejsan!

Hejsan vacker. Nu har jag kört Emelie och Elin till stallet. Och själv är jag på jobbet. Få se när man kommer här ifrån i kväll, har ju beredskap så man vet ju aldrig. Jag har iallafall haft en jätte trevlig dag med mina underbara vänner Gabbis och Sandra P. Vi fick en jätte god sallad till lunch hos Gabbis, så nu är jag redo för jobb. Hoppas du får en underbar fredag kväll.All kärlek.

Kram <3

Rix fm festival!

God fredag min vän. Ligger fortfarande i sängen, men ska snart gå upp. Idag börjar jag jobba 16:00 igen. Så jag tänkte ta en tur över till Gabbis. Var jätte länge sedan vi sågs, iallafall på hemma plan. På jobbet ses vi ju nästan varje dag, men där hinner man ju knappt säga hej till varandra. Så nu ska jag bara vara med henne i några timmar. Tror även att Sandra P skulle dit, så då blir det dubbel glädje.

Ikväll är det Rix fm festival här i stan. Så jag hoppas att vädret håller i sig och att regnet håller sig borta.

Har en konstig känsla i kroppen. Saknar Eric så himla mycket. Saknar min kompis Eric och även min man Eric. Men jag måste väll förstå snart att han inte vill ha mej längre. Men det känns jätte jobbigt. Har ju förlorat en människa som betytt hur mycket som helst för mej.

Hoppas du får en bra helg. Fånga dagen.

Kram <3


RSS 2.0