Innebandy träning!

God kväll vacker. Har haft en riktigt trevlig dag på jobbet idag. Tänk att det kan bli så trevligt bara man får jobba med roliga och trevliga människor. När jag kom hem från jobbet sov jag en timme på soffan. När jag hade vaknat var det bara att köra Isak till innebandy träningen. Nu sitter jag och slöar i soffan och tittar på Halv åtta hos mej.

Ha en underbar kväll. Saknar dej Porris.

Kram <3

Söndag!

God söndag vacker. Hoppas du har haft en trevlig helg. Min helg har innehållt både jobb och nöjen. I går kväll var jag hemma hos Emelie på fest innan vi åkte på Hela huset gungar. Jag hade en riktigt trevlig kväll.
Här fick du några bilder från gårdags kvällen. I dag har det varit en lugn och skön dag. Tog en promenad ner till världens bästa Maria och vi gick till Max och käkade lunch. Efter att vi ätit tog vi en promenad runt Tisken.


Min svull lunch :)


Promenad runt Tisken.
Nu kommer Isak från Eric snart, som jag har längtat efter mitt lilla hjärta. Åh vad vi ska mysa i kväll.


All kärlek.

Kram <3

Kommentarer!

Hejsan vacker. Jippi i dag är det fredag :-D Är det veckans bästa dag eller??? Klart det är.... Och i dag får jag ju trevligt besök också. Ska snart börja förbereda middagen. Har varit ledig i dag. Tog en tur till Ica Maxi innan jag åkte ner på stan och shopade lite smink och smaskig dricka till i morgon. I morgon ska jag hem till Emelie Hebert, vi ska käka lite innan vi drar vidare till Hela Huset Gungar. Tänkte jag skulle ha detta på mej, vad tycker du??


Kläning: Filippa K, Skor: Novita, Halsband: Laila Bagge, Klocka: Efva Attling, Arband: Köpt på Rhodos 

Lämna gärna en kommentar på vad du tycker, snälla :)

Och så måste ni ju få veckans fredagsöl.....


Mythos en god grekisk öl får det bli i dag.

Mums, längtar till jag får öppna denna goding. Men jag ska allt vänta till middagen. Hoppas din fredag varit lika bra som min.


All kärlek.

Kram <3