Fotbollscup!

God söndag vacker. Hoppas din helg varit bra. Det har min varit. Idag har jag varit i Borlänge och tittat när Isak spelat fotbollscup. Två av fyra matcher såg jag. Men efter denna fotbollsdag, så är det slut med fotboll för denna säsong. Nu är det  innebandy som gäller ett tag framöver och det tycker jag är bra. För jag tycker det är roligare att titta på innebandy än fotboll. 

I kväll till middag blev det hemmagjord pizza, som vi hade massa smarriga saker på. Nu är det filmmys i soffan som gäller för mej och Isak. 

All kärlek.

Kram <3

Tredje träningspasset!

God lördag. Idag har jag jobbat och efter jobbet gick jag direkt ner på gymmet och körde ett pass med armar och magen. Plus att det blev som alltid 30min på crosstrainern. Tredje träningspasset för denna veckan. Blev lika som förra veckan, måndag, onsdag och lördag så det är väll helt okej. 

Nu skall jag börja laga maten jag och Anki ska äta i kväll. Det blir pasta med räkor och kräftstjärtar. 

All kärlek.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan vacker! Vet att det är evigheter sen jag skrev något här. Men jag lever och livet går vidare. 

Jag har iallafall haft en underbar sommar med mina barn. Vi började sommarlovet/semestern med en resa till Cypern. Vi hade två helt underbar veckor där med 37 grader varmt. När vi kom hem hade jag många härliga dagar med pappa och AnnMarie ute på båten. Det har även blivit en och annan ute kväll med mina underbara vänner.
Nu är hösten här och man kan njuta inne med massa tända ljus. 

Ha en mysig fredag kväll.

All kärlek.

Kram <3