God lördag!

God lördag vacker. Jag hade en jätte trevlig kväll med Lina och Victoria i torsdags. Efter att vi gått förbi Smak, Black Stone och Kopparhatten hamnade vi tillslut på Banken. Det var fullt på dom andra ställerna. Men Banken är ju ett säkert kort. Så vi fick god mat och dryck som vanligt.

Nu är jag och Fredrik i Gävle. Vi har gått en sväng på stan och så käkade vi en smarrig lunch. Det blev räkmacka och en öl till oss båda. Nu är vi tillbaka på hotellet och tänkte testa deras gym, innan det är dax att fixa sig inför kvällen.

All kärlek.

Kram <3

Snart helg!

Hejsan vacker. Hoppas du haft en bra vecka, nu är det snart helg igen. Herre Gud va veckorna går fort. I kväll ska jag på date med Lina och så kanske Victoria ska med också. Vi ska gå och käka på Smak. I morgon är det kvällsjobb med beredskap som gäller. Sen på lördag ska jag och Mr F åka till Gävle. Kul att det händer lite roliga saker i mitt liv. Har haft några veckor som bara har innehållit jobb typ.

Nu ska jag ta tag i mitt hår. Utväxten måste bort och så i med lite toning.

All kärlek.

Kram <3

Soma Mode!

Hejsan vacker. Hoppas din helg varit bra. Jag har haft en lugn och skön helg. I lördags blev det en tur till blge och Kupolen med familjen och igår var det mest slappa i soffan som gällde. Förutom på eftermiddagen när vi var och tittade när Isak spelade fotbollsmatch.

Idag har jag kört mitt första pass på Må Bättre och det blev ett Soma Mode pass. Det var ett slags yoga pass. Herre gud vad svettig jag blev. Det var ett kul pass, så det blir nog att gå på det fler gånger. På onsdag ska jag dit igen och då ska jag få en genomgång av maskinerna på gymmet. Sen blir det ett Body Pump pass på fredag innan jobbet.

Nu är det mys i soffan framför idol som gäller. Det är så kul att se alla bra och dåliga som söker. Haha!!

All kärlek.

Kram <3