Medeltidsmarknad!

Hejsan vacker. I söndags åkte hela familjen till Leksand och medeltidsmarknaden. Vi tittade på tornespel, grabbarna sköt med pil och båge och så tog vi en fika innan vi åkte hem. 

Igår sprang jag mitt första lopp för i år. Det var Blodomloppet som gick av stapeln. Det gick sådär, men är nöjd att jag tog mej runt efter omständigheterna. Det blev även en löptur idag på förmiddagen. Jag var upp på Ingarvet och lämnade min bil och då sprang jag hem. 

Nu har jag legat ute i solen hela dagen. Det har varit så skönt. Är så glad att solen och värmen har kommit tillbaka. Hoppas den stannar ett tag nu. Ska ta mej in i duschen innan det är dax att hämta bilen igen. 

All kärlek. 

Kram <3

Nymo!

God fredag vacker. Har börjat denna fredag med frukost framför Nymo och nu skall jag ta tag i dagen. Måste städa av lite här hemma innan det är dax för kvällsjobb. Börjar jobba 12:30 idag. 

I morgon har jag tänkt ta en tur till blge och Kupolen innan det är dax att åka till Hedemora och fotbollsmatch för Isak. 

Ha en underbar fredag.

All kärlek.

Kram <3

Oväder!

Hejsan vacker. Herre Gud vilket oväder som väckte mej i natt! Klockan 04:10 väcktes jag av världens åskknall och sen höll det på till 06:00 typ. Så jag är lite trött idag kan man säga. Har jobbat 07:00-14:00 idag, så det var skönt att ha en kort dag på jobbet när man är så trött. Efter jobbet gick jag ner på stan och Byxshopen en sväng. Det fick följa med en sak hem.... Men det var inte till mej, så jag håller tyst om vad jag köpte.  

Nu ska jag slöa lite på soffan innan jag skall ta tag i nedervåningen. Det behöver städas där. Dammsugning, torka golv och städa toaletten, är det som måste göras. 

All kärlek.

Kram <3