Framme!

Hej min vän. Nu är vi framme i Storhogna/Vemdalen och installerade i stugan. Vi lämnade Falun vid nio i morse och stannade i Sveg för lite lunch. Vi kom upp hit vid halv två, sen har vi myst i sugan. Isak och William har varit ute och lekt i snön. Dom såg ut som två snö moster när dom kom in för att äta.

I morgon ska vi ut i backen och åka slalom och snowboard. Hoppas på sol.

All kärlek.

Kram <3

Lite lyx!

Hejsan vacker! Nu har jag också fått sportlov lika som barnen. Började första dagen med en skön sovmorgon tillsammans med mitt lilla hjärta. Till frukost idag blev det ägg och bacon. Lite lyx ska man väll ha även fast det är mitt i veckan när det är semester.

Idag åker Isak med morfar upp till Vemdalen. Jag och Emelie kommer efter i morgon. Vi tar även med oss lillebror med Fam. Ska bli så mysigt.

Ha en mysig dag i detta soliga vinter väder. All kärlek.

Kram <3

God fredag!

God fredag vacker! Nu har jag jobbat klart för denna fredagen. Hade en lång fredag denna veckan. Inte kul att skuta 17:00 på en fredag, men någon måste ju göra det också. Men jag har iallafall haft en mycket trevlig dag på jobbet. Jobbat med bara bra människor. Efter jag slutat blev det ett besök på Ica Maxi för att handla till min och mitt hjärtas middag i kväll.

Nu är fredags ölen öppnad och jag bara njuter av att det är fredag. Denna veckan fredags öl blir.... Carlsberg Hof.

Ha en mysig fredag och en trevlig helg. All kärlek.

Kram <3