SM Guld!

Hejsan vacker. Yeees, det blev SM guld till IBF Falun i lördags. Herre Gud vilken spännande match vi fick se. 

När match var slut körde vi snabbt hem och firade guldet med bubbel hemma hos Gabbis. Vi avslutade kvällen på Liljan där Basic Element spelade. 


Nu har jag börjat packa, för jag åker till Ö-vik på Usk-dagarna i morgon. Det blir två trevliga dagar med bra föreläsningar. 

All kärlek.

Kram <3

God fredag!

God fredag vacker! Veckans bästa dag är här och jag slutade tidigt idag. Cyklade ner på stan direkt efter jobbet och fixade några saker. Köpte en klänning på Indiska som jag tror jag kommer använda ofta när våren kommer på riktigt. Kommer bli så fint med mina converse till. 

Var och träffade Lina och hennes prins idag också. Han var så söt. Han somnade sött i min famn, så gosigt att få hålla en bäbis. Det var ett tag sen nu. 

I morgon smäller det, vid 09:00 åker jag, Gabbis och hennes son Max till Stockholm och Globen. Kl 15:15 är det dax för SM final i innebandy och jag ska vara där och heja IBF Falun till SM guld hoppas jag. Är så himla ladda, det ska bli så kul. 

All kärlek.


Kram <3

Påskmiddag!

God måndag vacker. Hoppas du haft en bra påsk. Min har varit lugn och skön. Har varit ledig hela påsken. Brukar alltid jobba något pass, men denna påsken har jag varit helt ledig. Tråkigt att det varit så kallt bara. I lördags hade vi påskmiddag här hemma, vi var 12st som åt och drack en massa gott. 


I torsdag spelade IBF Falun sig till SM final. Så på lördag blir det match i Globen och jag ska dit. Herre Gud så kul det ska bli. Nu ska vi fylla Globen med rosa supportrar och heja dem till SM guld. 

All kärlek.

Kram <3