SM Guld!

Hejsan vacker. Yeees, det blev SM guld till IBF Falun i lördags. Herre Gud vilken spännande match vi fick se. 

När match var slut körde vi snabbt hem och firade guldet med bubbel hemma hos Gabbis. Vi avslutade kvällen på Liljan där Basic Element spelade. 


Nu har jag börjat packa, för jag åker till Ö-vik på Usk-dagarna i morgon. Det blir två trevliga dagar med bra föreläsningar. 

All kärlek.

Kram <3


God fredag!

God fredag vacker! Veckans bästa dag är här och jag slutade tidigt idag. Cyklade ner på stan direkt efter jobbet och fixade några saker. Köpte en klänning på Indiska som jag tror jag kommer använda ofta när våren kommer på riktigt. Kommer bli så fint med mina converse till. 

Var och träffade Lina och hennes prins idag också. Han var så söt. Han somnade sött i min famn, så gosigt att få hålla en bäbis. Det var ett tag sen nu. 

I morgon smäller det, vid 09:00 åker jag, Gabbis och hennes son Max till Stockholm och Globen. Kl 15:15 är det dax för SM final i innebandy och jag ska vara där och heja IBF Falun till SM guld hoppas jag. Är så himla ladda, det ska bli så kul. 

All kärlek.


Kram <3


Påskmiddag!

God måndag vacker. Hoppas du haft en bra påsk. Min har varit lugn och skön. Har varit ledig hela påsken. Brukar alltid jobba något pass, men denna påsken har jag varit helt ledig. Tråkigt att det varit så kallt bara. I lördags hade vi påskmiddag här hemma, vi var 12st som åt och drack en massa gott. 


I torsdag spelade IBF Falun sig till SM final. Så på lördag blir det match i Globen och jag ska dit. Herre Gud så kul det ska bli. Nu ska vi fylla Globen med rosa supportrar och heja dem till SM guld. 

All kärlek.

Kram <3


Hejsan!

Hejsan vacker. Vilken helg detta varit. Det som hände i Stockholm i fredags är så hemskt. Men i allt hemskt så måste livet gå vidare. Jag har myst med Mr F hela helgen. Vi började på fredagen med en tidig födelsedagsmiddag för mej på Banken. Maten var lika god som den alltid är där. På lördagen tränade jag på förmiddagen och på eftermiddagen var vi på Lugnet och tittade på innebandy. Herre Gud vilken match vi fick se, sånn stämning i hallen. Som tur var blev det vinst för IBF Falun, så nu är de lite närmare en SM final.


Igår påskpyntade jag lite med björkris med vita vippor. Sen var vi och tittade när Isak och hans Samuelsdal spelade fotbollsmatch. Tyvärr blev det en förlust. När den var slut var det min tur att dra på sig träningskläderna och köra ett spinningpass. 

Nu ska jag, mina hjärtan och Jesper åka ner på stan och käka födelsedagsmiddag på Pinchos. För det är idag jag fyller år. 

All kärlek.

Kram <3


5års kalas!

God måndag vacker. Ny vecka och nya möjligheter. Nu har vi gått in i april och våren är här och det här är min månad. Jag fyller år om en vecka. Ni som känner mej vet hur mycket jag tycker om att fylla år. Älskar att få paket. Men i lördags var det fasters prinsessa som fyllde år och igår var vi hos henne på kalas. 

Nu har Isaks fotbollssäsong satt igång på riktigt. Så i fredags var det dax för träningsmatch mot Korsnäs. Samuelsdal vann med 2-1 så det var kul. Men herre Gud va kallt det är att sitta ute och titta på fotboll när det är typ två grader varmt ute. Men man gör ju allt för sina barn. Så det är bara att klä på sig allt varmt man har. 


All kärlek.

Kram <3


RSS 2.0