Hejsan!

Hejsan vacker. Haha! Helgen blev visst inte så lugn. Men jag gillar när det händer saker. Igår var jag duktig och gick upp i tid. Så jag och Mr F åkte till Borlänge alldeles efter tio. Fick bilen ren och fin, sen blev det Ikea och kupolen. Blev lite shopping för oss båda. När vi kom hem från Borlänge gick vi ner på Olearys och käkade. Sen bar det av upp på Lugnet och Jalas arena för att se IBF Falun spela. De vann så nu är de i semifinal. 


Idag har jag planterat lite vårblommor och städat uterummet. Så idag åt vi lunch ute. Så skönt när det börjar bli varmt igen.

Nu ska jag snart åka till Må Bättre och köra ett spinningpass. Sen blir det söndagsmys med två av mina grabbar.


All kärlek.

Kram <3

God fredag!

God fredag vacker. Börjar jobba 16:00 idag, så jag har startar morgonen på bästa sätt. Lång och skön morgon i sängen. Nu har jag precis ätit frukost och ska snart åka ner på stan och fixa några saker innan det är dax för ett body pump pass. 


I onsdags var jag och hälsade på Lina. Åh, så fin hon var med sin bäbismage. Nu längtar jag bara på att bäbisen ska komma ut, så jag får träffa den. 

Vad händer för dej i helgen? Min blir lugn. Har tänkt åka över till Borlänge i morgon och få bilen tvättad och sen ett besök på Ikea och kupolen. På söndag ska det visst bli fint väder så då ska jag nog städa uterummet. För nu börjar man kunna sitta där ute. Iallafall på dagarna när solen skiner. 

All kärlek.

Kram <3

Skit väder!

Hejsan vacker. Fortsätter och tjata om att jag är trött på snö och detta skit väder. Nu vill jag ha vår och sköna dagar med sol och värme. Men men jag får vänta ett tag till ser det ut som.


I fredags var jag på Aw med några av mina trevliga kollegor. Vi var typ 20st som var på Flying i Borlänge. Det var ett band från räddningstjänsten i Borlänge som spelade. Nästan 100 hette dem. Det var super trevligt. 

Är så nöjd över mej själv. Har typ tränat fyra dagar i veckan de sista veckorna. Känner att jag mår så bra när jag får träna. Jag är så glad att jag har fått vara frisk. Nu ska bara all snö försvinna sen ska jag ta tag i löpningen också. Är anmäld till Tjejmilen även i år. Jag firar 10 års jubileum i år. Så i år vill jag ha en riktigt bra tid. 


All kärlek.

Kram <3