Veckans bästa dag!

Hejsan min vän. Hoppas du har det bra i det fina höst vädret. I dag är det veckans bästa dag...fredag. Älskar fredagar :) I kväll blir det hemma gjord pizza här på Tingsvägen. Ska ha mycket smarrigt på den som tex kantareller, skinka, mozzarella, rödlök mm. I morgon är jag ledig, skulle vilja göra nått roligt. Undra vad man ska hitta på måntro??? I morgon öppnar Galgbergets kvarterskrog ;) Dom serveras allt fån pizza, sallader till grillrätter.

Ha en trevlig helg underbar.

Kram <3

God morgon!

God morgon min vän. Nu har jag hjälpt Isak med frukost och nu är han på väg till skolan. Ser ut som det blir en fin dag i dag. Det är bra när man är ledig. Ska njuta av denna fina höst dag :) Ha en underbar dag. Jag har en liten önskan..... att ni underbara bloggläsare ska börja kommentera. Är så nyfiken och veta vilka ni är som läser min blogg.

Tack för att DU finns här för mej :)

Kram <3

Hej igen!

Hej igen vacker. Glömde säga att.... idag hade dom varit här och fixat så jag har fått nytt tvättställ och kran på toan nere. Nu är det bara duschväggarna kvar sen är toan nere färdig. Sen är det bara och vänta på att målarna ska komma och tapetsera mitt sovrum och Emelies rum.

Ha en trevlig kväll underbar.

Kram <3