Lite bilder!

Hejsan vacker. Här kommer lite bilder från invigningen idag.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ska bli kul att få jobba på denna sal. 

All kärlek.

Kram <3

Invigning!

God fredag vacker. Hoppas din fredag börjat bra. Min har börjat med sovmorgon. Ligger fortfarande i sängen och tittar på Nymo, så skönt.

Idag har vi invigning av hybridsalen på jobbet. En stor fin operationssal med massa ny teknik. Jag och två kollegor ska vara värdinnor och hälsa alla välkomna med bubbel och snittar. Ska bli spännande och se vilka som kommer och kollar in denna skönhet.

Vad händer för dej i helgen? Jag är ledig och ska mysa med Mr F. Vi börjar idag med att titta på Isak när han spelar innebandymatch ikväll. Imorgon ska vi ner på stan och kolla in ett evenemang som är på Stora torget och sen på kvällen blir det mat på Black Stone. Var så längesen vi var där och käkade, så det ska bli så gott. 

All kärlek.

Kram <3

God lördag!

God lördag vacker. Hoppas du har en bra helg. Idag har jag och Mr F varit hem till världens bästa Maria på födelsedagsfika. Herre gud vad mycket gott det fanns. Åt alldeles för mycket. Men får träna bort det en annan dag. Nu har vi myst ner oss i vardagsrummet  nere med massa tända ljus och en brasa. Dricker en öl och kollar på hockey. 

I morgon ska vi till Ludvika på innebandymatch med Isak. Han ska spela med ett annat lag än det han brukar spela med. Så det ska bli spännande och se hur denna match går. 

All kärlek.

Kram <3