Så fint!

Hejsan vacker. Jag jobbar på men försöker njuta av fina kvällar när jag inte jobbar kväll. De två sista tisdagarna har jag varit ute med vänner och myst med god mat, dryck och massa tjejsnack. 


Det blommar så fint i min trädgård just nu. Både i naturen och i mina krukor. 

Hoppas du får en underbar helg. Själv jobbar jag hela helgen. Men får som sagt njuta av kvällarna när jag har slutat jobbet.


All kärlek.

Kram <3

Midsommarafton!

God lördag! Hoppas du hade en underbar midsommarafton. Min var mycket bra. Började dagen med att jobba 7-15, sen bar det av ut till lillebror i Aspeboda. Jag och Mr F mötte upp dem på midsommarfirandet. Barnen dansade runt stången och red ponnyridning innan vi åkte hem till Fredrik och Mia och satt igång med maten till kvällens middag. Det serverades mycket god mat och dryck. När maten var uppäten blev det badtunne bad. Barnen började innan grabbarna hoppade i.


Idag har jag varit lite slö kan man säga. Men nu börjar jag piggna på mej. Nu är det soffan och sommarkysset som gäller.


All kärlek.


Kram <3

Rådis!


God måndag vacker. Har du semester nu? Jag ska jobba fyra veckor till, sen är det semester i fem veckor för mej. Men njuter av det fina vädret när jag har lediga dagar och kvällar. I lördags jobbade jag 7-15 och när arbetspasset var slut åkte jag och Mr F till Torsång och åt glass. Sen på kvällen var vädret underbart, så vi bestämde oss för att gå ner till stan och äta middag. Vi käkade på Rådis, det var så mysigt och mycket god mat. Det blev pasta för mej och fisk och skaldjur för Mr F.


Idag börjar jag jobba 16:00, så jag tror jag ska dra på mej bikinin och lägga mej i solen en stund. För solen lyser faktiskt idag i Falun. 


Hur går det för dej med träningen på sommaren? Är du duktig och håller i den? Jag försöker att göra det. Blir några pass på Må Bättre och några löppass försöker jag få till. Håller på att intala mej att det är roligt att springa. Tycker egentligen att det är skit tråkigt att springa. Men har två lopp jag ska springa i sommar och då måste jag ju träna till dem. För vill ju få en bra tid. 

All kärlek.

Kram <3