Havet!

Hejsan vacker. Åh, vad jag njuter av att få sol och bad. Idag började vi dagen med att gå till havet. Badade en lång stund innan vi la oss vid poolen. Vi käkade lunch vid stranden även idag, det har vi gjort tre dagar i rad nu. Det är så mysigt.

Nu sitter jag och Fredrik och dricker ett glas rosé på våran balkong och bara njuter av kvällssolen. Snart ska vi gå ut och käka. Få se vad det blir för gott i kväll. Hittills har det blivit både grekiskt och italienskt.

All kärlek.

Kram <3

Framme!

God kväll vacker. Nu är vi framme i värmen. Vi har det så bra. Igår när vi kom hit till Kreta blev det en smarrig lunch. Jag startade denna resa med en grekisks sallad. Sen blev det fort tillbaka till hotellet och slänga sig i poolen.

Idag har vi hängt vid poolen, ätit en god lunch på en restaurang på stranden och nu på kvällen blev det middag på en Italienskrestaurang.

All kärlek.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan vacker. Nu är vi på g. Vi kom precis till hotellet i Upplands Väsby där vi ska sova i natt, så vi inte behöver åka från Falun i natt. Nu har killarna gått och badat och jag slöar på rummet. Vi tänkte äta på en italiensk restaurang som ligger alldeles bredvid hotellet innan det är dax att sova inför i morgon. Vårat plan går 06:25 så det blir en tidig morgon. 

Hör av mej när vi anlänt till Kreta. 

All kärlek.

Kram <3