Prosecco!

Hej vacker. Förra helgen var jag och Mr F på Smak med Em och Mr F’s syster. Vi började kvällen med ett glas prosecco på deras övervåning. De har två mysiga rum där uppe där man kan sitta och bara njuta av något gott i glasen. 

(null)

Efter gott bubbel blev det en super god middag. Åter igen serverade Smak en riktigt god fisk. Är så nöjd att jag tagit fisk två gånger och tyckte det var super gott. Jag som inte alls brukar gilla fisk.

(null)

(null)

Kvällen var verkligen super mysig. Fler sånna kvällar önskas.

All kärlek.

Kram <3

Äntligen fredag!

(null)

God kväll vacker. Äntligen fredag. Har jobbat 7-13 idag, så skönt. Gick ner på stan efter jobbet och träffade en kompis. Shoppade lite på Rituals och en super mysig kofta på H&M. Nu är det mys i soffan med ett glas rött och Idol. 

Förra torsdagen åkte jag och världens bästa Maria till Ullared och Gekås. Vi shoppade lite på torsdagen och så blev det även lite på fredagen innan vi åkte hem. På torsdags kvällen hade vi bokat bord på Harrys. Vi började middagen med ett glas strawberry daiquiri. Det var så gott, men tyvärr var inte maten alls god. 
(null)

All kärlek.

Kram <3

Sova en vecka!

God måndag vacker. När jag vaknade i morse tänkte jag nä jag orkar inte gå upp. Skulle kunna vara hemma och sova en vecka. Dessutom när jag kommer till jobbet 07:30 då börjar jag inte för ens 16:00. Hade tittat på fel vecka på mitt schema. Fy vad trött jag blev på mej själv. Det vara bara att cykla hem igen. La mej på soffan och sov några timmar. Men känner mej fortfarande helt slut. Vet inte vad det är, känner mej trött och nere. 


Igår var hela familjen till Uppsala och tittade när Isak spelade innebandymatch. Tyvärr förlorade de med 7-2 mot Sirius. Men det är bara att ta nya tag inför nästa match. 

På torsdag är det dax för mej och världens bästa Maria att åka till Ullared och Gekås. Ska bli trevligt att få rå om henne själv i två dagar. Få se vad jag hittar, kanske hittar lite julklappar till fasters prinsar och prinsessa iallafall. 

All kärlek.

Kram <3