Fredag igen!

Hejsan min vän. Jaha då var det fredag igen då. Jobbar kväll med beredskap i kväll så jag har haft en skön sovmorgon. Började med att betala alla räkningar, sen äta frukost och nu har jag precis dammsugit. Måste väll äta nått också innan det är dax att åka till jobbet.

Ikväll blir det en cola light som fredags dryck för mej. Tog faktiskt min fredags öl igår. Åh så gott det var. Men jag ska lägga ut en fredags öl till er ändå.

I morgon är jag ledig, så då blir det stallet med Emelie på dagen och sen får vi väll se vad vi hittar på att göra på kvällen. Har inget planerat än iallafall.

Veckans fredags öl blir.... Starobrno en riktigt god Tjeckisk öl.

All kärlek.

Kram <3

God torsdag!

God torsdag vacker. Här är det fullt upp med jobb och sköta om häst. Typiskt att det ska vara så himla kallt just denna veckan när jag och Emelie är hästskötare. I tisdags när vi var i stallet höll jag på att frysa ihjäl när jag skulle fixa hö. Var super kallt på höskullen.

Idag är jag ledig, så jag tänkte ta en tur över till Borlänge och Kupolen. Och som sällskap tar jag med mej söta mamma. Få se om jag hittar nått roligt. Tänkte titta efter en ny klänning. Men en fika på Waynes blir det iallafall.

Ha en mysig dag i detta kyliga och soliga väder. All kärlek.

Kram <3

Hejsan!

Hejsan vacker. Söndag och helgen är snart slut. Idag ska Isak till backen och åka snowboard. Jag laddar för en eftermiddag med Emelie i stallet. Från och med idag och tio dagar framåt är vi hästskötare. Så det blir väll jag som mockar och Emelie får rida, allafall dom dagarna som jag följer med ut till stallet.

Igår blev en skön dag. Började dagen med en skön sovmorgon sen åkte jag och tränade. Och på eftermiddagen körde jag barnen på bio och jag passade på att handla inför kvällen middag. På kvällen blev det mys i soffan med snacks och god dryck.

All kärlek.

Kram <3